League of Legends Dünya Şampiyonasında Galatasaray'ın Rakiplerini Tanıyalım. #Worlds 2021 Ön Eleme A Grubu

League of Legends Dünya Şampiyonası kuraları çekildi. Temsilcimiz Galatasaray Esports'un ön eleme aşamasında gruptan 2. veya 3. olarak çıkması halinde çapraz eşleşme ile karşılaşacağı A grubundaki takımları tanıyalım.

Hanwha Life Esports

Kore bölgesinin 4.'sü olarak Worlds'e katılmaya hak kazanan HLE, Chovy ve Deft'in önderliğinde dünya şampiyonasına gelmeyi başardı. HLE kurulduğundan beri ilk defa uluslararası bir turnuvaya katılmaya hak kazandı. Daha önce bireysel olarak Chovy ve Deft uluslararası turnuvalarda mücadele etmiş olsa da takımın diğer oyuncularının ilk tecrübeleri olacak. A grubunun favorilerinden birisi olan HLE ön eleme aşamasından çıkması halinde aynı bölgenin iki takımının aynı gruba düşme imkanı olmadığı için direkt C grubunda yer alacak.

LNG Esports

LNG Esports, Çin bölgesinin 4.'sü olarak Worlds'e katılmaya hak kazandı. Dünyanın en iyi ormancılarından birisi Tarzan'ın önderliğinde Light, Iwandy ikilisinin de gelişimi LNG Esports'u dünya şampiyonasına getirmeyi başardı. LNG'nin üst koridor oyuncusu Ale bireysel hatalar yapmaya meyilli oluşu onu LNG'nin zayıf halkası konumuna getiriyor. A grubunda HLE ile favorilerden birisi olan LNG ön eleme aşamasından çıkması halinde aynı bölgenin iki takımının aynı gruba düşme imkanı olmadığı için direkt D grubunda yer alacak.

Infinity Esports

Infinity Esports, Latin Amerika şampiyonu olarak Worlds'e gelmeyi başardı. Yıllardır Brezilya ve Latin Amerika bölgesinin temsilcisi olarak uluslararası turnuvalara katılmayı başaran WhiteLotus, Infinity Esports'un uluslararası turnuvalarda en tecrübeli ismi konumunda yer alıyor. Temsilcimiz Galatasaray'a göre daha zayıf olan Latin Amerika Temsilcisi çapraz eşleşmelerde rakibimiz olarak gelmesi durumunda gruplara kalma şansımız oldukça yüksek olacak.

PEACE

Peace, Okyanusya bölgesinin şampiyonu olarak Worlds'e gelmeyi başardı. Okyanusya temsilcisi Peace'in uluslararası alanda en tecrübelisi orman oyuncuları Bapip, ancak Peace vize problemleri yüzünden Worlds'e katılamayan Apii yerine daha önce LEC tecrübesi de bulunan Vizicsacsi'i kadrosuna kattı. Temsilcimiz Galatasaray'a göre daha zayıf olan Okyanusya temsilcisi çapraz eşleşmelerde rakibimiz olarak gelmesi durumunda gruplara kalma şansımız oldukça yüksek olacak.

RED Canids

Ezeli rakibimiz Brezilya bölgesinin temsilcisi RED Canids oldu. Brezilya temsilcisi genel olarak tecrübesiz bir kadroya sahip, tek uluslararası tecrübeye sahip oyuncusu daha önce Kabum! e-Sports'dan da tanıdığımız nişancıları Titan. Çapraz eşleşmelerinde Brezilya temsilcisi RED Canids ile eşleşme durumunda rakibimizden daha iyi olduğumuz bir aşikar ve gruplara yükselme şansımız oldukça yüksek olacak.

İlginizi Çekebilir

League of Legends Dünya Şampiyonası Kuraları Çekildi: Temsilcimiz Galatasaray Esports'un Rakipleri Kimler?
Pokemon Evreninde MOBA Fırtınası Estiren Pokemon Unite, Android ve iOS İçin Ücretsiz Yayınlandı!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!