Lavabo Deliğine Kafası SIkışan Kedi Böyle Kurtarıldı

İstanbul Fatih’te, kafasını lavabo deliğine sıkıştıran yavru kediyi inşaatta çalışan işçiler kurtardı. İşçilerin, lavaboyu çekiçle kırarak kediyi kurtardıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Karagümrük’te depoda çalışan inşaat işçileri, bir kedinin miyavlama sesini duydu. İnşaat ustası Tuncay Altun, sesin geldiği yere doğru gidince lavabo deliğine sıkışmış yavru kediyi gördü. Altun, yavru kedinin sıkıştığı lavaboyu sökerek binadan dışarı çıkardı. İnşaatta çalışan diğer işçiler de kediyi kurtarmak için yardıma geldi.

Yavru kediyi annesinin yanına bıraktılar

İşçilerden biri lavaboyu çekiçle kırarak, kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Uzun süre başı lavaboya sıkışmış halde duran yavru kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşçiler daha sonra yavru kediyi annesinin yanına bıraktı. Yavru kedinin kurtarıldığı anlar ise işçiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İşte kurtarma anı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
15.11.2022

Ulan bön bön bakmak yerine biri de korkmuş hayvanı eline alıp sakinleştirmiyor, sevmiyor. Uzaylı görmüş gibi öyle bakıyorlar, hayvan zaten çok korkmuş. Üzerindeki kırıkları temizleyin bari. Ne düz heriflersiniz lan.

Tip nasıl? Kıyamam yaa mamoşum benim ne kadar tatlı. Kulaklarını yerim seninn ne işin var orada?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ