Lana Del Rey'in Güzelim Saçlarına Kıyıp Kısacık Kestirdiği Haberi Minik Çaplı Bir Kalp Krizi Geçirtti!

Dünya çapında inanılmaz bir hayran kitlesi bulunan Lana Del Rey güçlü sesinin dışında dillere destan güzelliğiyle de ön planda. Bir sosyal medya hesabı ünlü şarkıcının saçlarını kısacık kestirdiği bir görsel yayınladı. Bu pozu gerçek sanan sosyal medya kullanıcılarının geçirdiği küçük çaplı kalp krizini görmelisiniz!

Müzik dünyasına sürdüğü sayısız parçasıyla gönülleri fethetmeyi başaran Lana Del Ray güzel sesiyle seslendirdiği şarkılarla hepimizi duygudan duyguya sürüklüyor.

Büyülü sesiyle değil aynı zamanda göreni hayran bırakan türden bir güzelliğe sahip olan yıldız şarkıcının bambaşka bir aurası var gerçekten.

Her girdiği güzellik sıralamasında üst sıralarda görmeye alıştığımız Lana Del Rey sosyal medya paylaşımlarıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Koyu saçlarını boyayarak sarışlığa bir geçiş yapan ünlü ismin, arkadaşı Kim Kardashian'ın iç giyim ve şekillendirici giyim markası olan Skims'in Sevgililer Günü özel çekimi için kamera karşısına geçtiğini görmüştük en son.

Detayları bu içeriğimizde de anlatmıştık:

Lana Del Rey, Kim Kardashian'ın İç Çamaşırı Markası İçin Kamera Karşısına Geçince Akan Sular Durdu

Görenlerin gözlerinden kalpler çıkaran türden pozlar veren Lana Del Ray hakkında yapılan yeni bir paylaşım ortalığı karıştırdı.

Yıldız şarkıcının güzelim saçlarını kısacık kestirdiği yönünde paylaşılan bu kareyi gerçek zanneden Lana Del Ray hayları minik bir kriz geçirdi.

Gelin sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumları birlikte görelim...

Tabii bu fotoğrafın gerçek olmadığını anlayanlar da kendilerini belli etti...

İlginizi Çekebilir:

Nazlı Sabancı Doğum Günü Kombinini Paylaştığı Karelerde Yine Ağır Topa Tutuldu
'Sünnet Oldum' Açıklamasıyla Esprili Bir Paylaşım Yapan Sefo Bu Defa Umre'ye Gittiğini Duyurdu!
En Hamarat Benim Sunucusu Kadir Ezildi Anneannesinden Bir Yıl Sonra Dedesini de Kaybetti

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
24.01.2024

yorumdaki arkadaslar gerizekali misiniz acaba aq haberin bes ayri yerinde fotografin gercek olmadigini yazmislar hala gercekmis gibi konusuyosunuz

25.01.2024

Bir kadın saçını kestirir Türkiye deki beyinsiz sürüsü ya kanka delirdi kadın ya işte aşk acısı çekiyor kanka bir erkek için kafayı yedi kanka ki gerçek bile değil gerçek olsa da her saçını kestiren delirmiyor bir bok bildikleri yok

Britneyin yasadigini yasayacak moruk

25.01.2024

Gerçek değil beyinsiz

TÜM YORUMLARI OKU (7)