Lahmacun Yerken Babasına Dua Eden TikTok Fenomeni Suruçlu Pala'nın Kızı Selvi'nin Ailesiyle İlgili Detaylar

TikTok kendi fenomenlerini yaratmaya devam ediyor. Son zamanlarda lahmacun yerken aşk yaşayan ve babasına dualar eden küçük bir kız görmüşsünüzdür. Biz o kızı ve ailesini yakın markaja aldık ve sizin için bazı detaylar bulduk.

Sosyal medyada ve özellikle TikTok'ta takılıyorsanız "Baba sana kurban olim baba" diyerek lahmacun yiyen bu küçük kızı görmüşsünüzdür.

Biz de herkes gibi bu lahmacun sevgisini göklere çıkartan minik kızı ve ailesini merak edip sosyal medya hesaplarını araştırdık. Bu tatlı dilli kızın adı Selvi.

Bu da Selvi'nin öve öve bitiremediği ve minnetler ettiği babası. Kendisi Suruçlu Pala olarak biliniyor.

Suruçlu Pala, Gaziantep'te yaşayan 4 çocuklu bir aile babası. Kendisi hamallık ve hurdacılık yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor.

Sosyal medya hesaplarına baktığımızda aslında Pala'nın ilk önce kendi videolarını paylaştığını görüyoruz.

Fakat daha sonra Selvi o kadar ilgi görmüş ki, baba ve kızları bu paylaşımları bir konsept haline getirmişler.

Her ne kadar anne videolarda görünmese de o da ailenin içinde. Kendisi belki de kameramanlık yaptığı için onu yemek sofrasında göremiyoruz.

Selvi dört çocuktan ikincisi. Lahmacunla arasında galaksiler ötesi bir aşk var. O yerken insanın canı sayısız lahmacun yemek istiyor.

Sadece lahmacun değil aslında yemek yemek onun için bambaşka bir olay. "Baba bize hep goşte mirişka (tavuk) getir" derken bile bu sevgisi belli.

Selvi'nin her yemekte "Baba sana kurban olayım baba. Seni doğuran anaya kurban olayım. Bütün kötü babalar sana kurban olsun baba" diye başlayan bir duası var bu arada.

Tabii bir de eleştiriler var bu aileyle ilgili. Selvi'nin bu kadar yemeye teşvik edilmesinin sakıncalı olduğu yönünde sık sık yorumlar yapılıyor.

Yani açıkçası reklam yapacaksa ihtiyaç sahibi olan bu tür aileler yapsın ama beslenmeyle ilgili doğru yönlendirme için de destek verilsin. Pala ve ailesinin takipçi sayısının artmasıyla, çeşitli yardımların yapıldığı da yine göze çarpan detaylardan.

Şimdi sizi Selvi ve babasının sofrada sevgi seli yaşadığı o anlardan bir kesit bırakalım. "Karılarına iyi davranmayan, çocuklarına iyi davranmayan bütün babalar sana kurban olsun baba" 😍

Trans TikTok Fenomeni Afet Duru'nun Hayatına Dair İlginç Detaylar Onu Yakından Tanımanızı Sağlayacak
Hamile Olduğunu Söyleyen TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin'le İlgili Çok Şaşıracağınız Detaylar
Suratını Aniden Değiştirmesiyle Ünlenen TikTok Fenomeni Ağrılı 04'ün Önlenemez Yükselişi

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
10.08.2022

Ne demişler? Bu duvar da beni seviyor olabilir ama dile getirmeyip göstermiyorsa nereden bilebilirim ki? Adam sevgisini göstermiş, dile getirmiş. Haliyle çocukları da çekinmeden babalarına sevgilerini dile getirmişler. Tamamen babanın kızlarına gösterdiği sevginin geri dönüşü. Tüm babalara örnek olsun.

10.08.2022

diger çocuklar kilolu değil yalnız ailenin yaptığı birşey yok selvi yemeyi seviyor napsin adam. ekmeğini resmen taştan çıkarıyor bu madar çocuğa ailesine bakıyor. eleştirmek yerine saygı duymak lazım

Videolar çok şeker olmakla birlikte evet Selvi kızımız yemek yemeyi çok seviyor ama bu tür yeme bozuklukları ilerleyen yaşlarda çok daha farklı sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Kendimden biliyorum. Küçükken aynı Selvi gibiydim ve bu yemek sevgisi yıllarca devam etti. Sonuç: MS hastasıyım 😁

10.08.2022

Allah neşenizi bozmasın canlar. Yok obez oldu, obez olacak ne yapsın ailesi el kadar çocuğa az ye diyemez, kısıtlı diyet yemekleri veremezler çocuğun aklı biraz olgunlaşınca telkinde bulunulacaktır yada karşı cinse ilgi duymaya başladığında zaten kendisini frenkeyecektir. Şimdi bu güzelim kızı ağlatmaya, mutluluğunu elinden çalmaya gerek varmı.

Sacmalama ne el kadar cocugu ? Benim çocugum yeni dogandi doktor muayesinde hastanede bebekte doyma hisdi yok ondan cok mama iciyor dedi . Tedaviye baslandi zor bir sürecte gectik ,sonra kreş vakti geldiginde krese gitti orda yeme saatleri belli egitmenler aktiviteler yapiyorlar belli zamanda ara ögün yapiyorlar doktor kontrolü altinda düzene girdi çocugum ve ayni sorun bu kizdada var, ailesi üstüne düşseydi doktor doktor dolaşsaydilar zor bir sürecin ardinda o kiz düzene girerdi .. ama isi firsata cevirmis onun sayesinde para kazaniyor . Hatta ne söyleyecek diye tembihliyorda yoksa hic bir cocuk öyle konusmaz..

TÜM YORUMLARI OKU (41)