Laf Üzerine Laf: Her Sözü Ayrı Bir Olay Olan Magazinci Bircan Bali, Mert Demir'e Kafayı Fena Taktı!

Yaptığı her paylaşımla ayrı bir olayın fitilini ateşleyen magazin yorumcusu Bircan Bali bu sefer de bür süredir kafayı katığı Mert Demir'e konser ücretleri üzerinden yüklenme kararı aldı.

Yıllardır magazin dünyasına dair olaylı açıklamalarıyla tanıdığımız Bircan Bali'yi tanımayan yoktur. Bir dönem ekranlardan eksik olmayan Bali şimdilerde YouTube programlarıyla gündeme geliyor.

Aslında uzun zamandır koltuğunda oturup sonra ayrıldığı programa geri dönmüş ancak skandal açıklamaları sonrası koltuktan yine kalkmıştı:

Dilan Polat İki Aydır Serbest mi? Magazine Dönen Bircan Bali’den Ortalığı Karıştıran İddia!

Dilan Polat'ın serbest olduğunu iddia ettikten sonra hakkında soruşturma açıldıktan sonra bir günlük saltanatı biten Bali'nin Yağmur Çevik'e "yeni yetme" demesi de ayrı kriz çıkarmıştı.

Tabii bu sözler sonrası Yağmur Çevik de sessiz kalmayıp sağlam bir cevap vermişti:

Yağmur Çevik'ten Kendisine "Yeni Yetme" Diye Laf Atan Bircan Bali'ye Tokat Gibi Cevap!

Pek çok ünlü hakkında yaptığı yorumlarla tepkilerin odağı olup sayısız kişiyle davalık olan Bircan Bali'nin Mert Demir hakkındaki söylemleri de gündeme bomba gibi düşmüştü hatırlarsanız.

Çiğdem Akman'ın YouTube kanalına konuk olup Serenay Sarıkaya'yla aşkına inanmadığını belirten Bali'nin 'Deli misin sen? Çocuk ... ayol' demesi şoke etmişti.

Ünlü şarkıcının cinsel yönelimi hakkındaki sözlerini de bu içeriğimizde vermiştik:

Bircan Bali'den Serenay Sarıkaya'yla Aşk Yaşayan Mert Demir'in Cinsel Yönelimi Hakkında Olay Sözler!

Yeni eleştiri oklarını "Ateşe Düştüm" şarkısıyla hafızalara kazınan Mert Demir'e çevirme kararı alan Bircan Bali, bir platform üzerinden satışa çıkarılan Mert Demir'in konser biletleri üzerinden açtı ağzını.

Demir'in 100 Bin TL üzerinden satışa çıkarıldığını gösterdiği konser biletlerini satın alanlara da saran Bali "100 bine konsere giden herhangi birini görürseniz selfie çekin benim için Mert'ten daha kıymetli o" ifadelerini kullandı.

Ardından havuz başındayken bile paylaşımlarına devam eden Bircan Bali işin içine Serenay Sarıkaya'yı da katıp "Serenay'ın 5 milyon doları kaç Mert Demir bileti yapıyor?" diye sordu.

Belirtilen fiyata bilet alınmadığının yazılı olduğu paylaşımı hikayesine ekleyerek "Zaten yakında Mert Demir'i yurt dışında izlersiniz. Serenay kankasını da yayında götürür... ülkeden giderken" diyen Bali sataşmayı bir an olsun bırakmadı.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nedir peki? Hadi yorumlarda buluşalım...

İlginizi Çekebilir

Hercai'nin 'Miran'ı Akın Akınözü Kaybettiği Annesinin Tabutunun Başında Gözyaşlarına Boğuldu
Yasemin Tatlıses İkizlerinin 6. Ayını Birbirinden Sevimli Halleriyle Kutlayınca Nazar Boncukları Havada Uçtu!
Onur Atilla Boşanmanın Üzerinden Günler Sonra Aşk Yaşadığı Nez'le Romantik Pozlarına Yenisini Ekledi!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
22.07.2024

Bircan işin gücün olsaydı gercek meşakkatten bahsediyorum ve hayatında ki erkekler senden kaçmasaydı bugün başkasının mutluluğunu değil insanlar senin mutlu olmanı konuşurdu.. Senin gibi insanlar sınıflandırman konuşursak herkesin hayatında muhakkak var MALASEF!!

22.07.2024

sizin işiniz gücünüz para olmuş daha söylenecek çok laf varda neyseee😒😒😒

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ