Lady Gaga'nın Cinsellik İtirafları Gündem Oldu

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Lady Gaga, cinsel yaşamıyla ilgili açıklamalarıyla yine gündem oldu.

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan Lady Gaga, yaşadığı özel bir ilişki her şeyi değiştirene kadar seksten hiç zevk almadığını itiraf etti.

17 yaşında bekaretini kaybeden Gaga,“Bu kesinlikle korkunç bir deneyimdi” dedi ve ekledi: “İki yıl öncesine kadar seksten hiç zevk almadım.”

37 yaşındaki şarkıcı, 2011'de verdiği bir röportajda ise cinsel hayatında partnerlerine güvenmekte zorlandığını itiraf etmişti.

Gaga “Her zaman bir erkekten test yapmasını ve koruma kullanmasını istedim. Aksi halde Rus Ruleti oynuyorsunuz demektir” ifadeleriyle endişelerini aktarmıştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir ⬇️

Lady Gaga Hakkında Muhtemelen Daha Önce Duymadığınız 10 İlginç Bilgi
Lady Gaga'nın Yıldızının Parladığı İlk Yıldan Bugüne Kadar Geçirdiği Estetik Operasyonları Masaya Yatırıyoruz!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
12.08.2023

Biyografisinde zor bir çocukluk yaşadığını okumuştum çıkış yapmaya başladığı yıllarda.. Üstüne genç yaşta yaşadığı tecavüz bir kadın üzerinde yarattığı travmayı anlatmaya gerek yok sanırım... Bu travma da ister istemez cinsel hayatını bir dönem mutlaka etkilemiştir diye düşünüyorum..

12.08.2023

Ablacım taze et ile yapılmış jartiyer giymiyorsundur umarım yatakta.

12.08.2023

lady her zamanki gibi haklı. ilk kez birlikte oluyorsanız ve spontane geliştiyse kesinlikle korunun. ilişkiye dönüşmeden ve kondomu çıkartmadan önce de kesinlikle test yaptırın ama kapsayıcı olsun hani. sadece hiv olmayacak, tüm stdleri kapsayacak. hpv aşılı biri olması da bir artı ama yan etkileri olabilen bir aşı, olmayan birini aşı olsun diye zorlamazdım. olduysa çok iyi çünkü erkeklerde hpv belirlenemiyor testlerle. ayrıca ben de zevk alamıyorum hiç, aşık oldugum, dominant ve kendimden üstün gördüğüm bir erkek değilse. öyleyse de orgazm olamıyorum ama yine de zevkli geliyor. orgazm için klitorisi uyarmak için yeterli sabrı, öğrenme isteği ve becerisi olması gerekiyor. narsist domsa sabrı olmayabilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ