Laciverti Geçtik, Moru Bile Var! İnsan Dışkısı Hakkında Öğrenince Ağzınızı Açık Bırakacak 23 İlginç Bilgi

Stalin'in gizli laboratuvarından, tavşanların sağlıklı kalma yollarına kadar kaka ile ilgili duyup duyabileceğiniz en ilginç bilgileri sizler için Factrepuclic'ten derledik.

1. 2015 yılında birileri British Airways'in Dubai'ye uçan uçağında kakasını yaptı. O kadar kötüydü ki, uçak geri dönüp 30 dakika sonra harekete geçmek zorunda kaldı.

2. 1969 yılında bilim adamları 40 yaşındaki volkanik bir adada domates bitkisi buldular. Anlaşılan o ki, bir bilim adamı adada lavın yanına kakasını yapmıştı. Gübre görevi gören kaka sonucu bu durum meydana geldi.

3. Stalin'in diğer liderlerin kakalarını karakter analizi için incelediği gizli bir laboratuvarı vardı.

Mesela kakasında yüksek miktarda triptofan bulunan bir liderin sakin ve cana yakın olduğu varsayılırdı. Buna karşın potasyum bakımından eksikse, gergin bir doğası olduğu düşünülürdü.

4. 2006 yılında Behrouz Nahidmobarekeh adlı şahıs, bir markette unlu mamullerin üzerine kakasını yapınca beş yıl hapis cezası aldı.

5. Neil Armstrong'un Apollo görevinden sonra Ay'da dört poşet kaka kaldı.

6. Meksika'da köpeklerinin dışkısını yerden alıp tartıda miktarını ölçenlere, kaka gramına göre ücretsiz Wi-fi imkanı sunuluyor. Amaç ise sokaklardaki köpek kakası sorununu yok etmek...

7. İspanya, Brunete'de ise gönüllüler yerden köpeğinin kakasını almayanları gördüklerinde, o kakayı evlerine posta ile yolluyorlar.

8. Gübre eksikliğinden ötürü Kuzey Kore dükkanlarında bir dönem insan kakası satıldı.

9. İtalyan sanatçı Piero Manzoni, sanat eseri olarak 90 konserve kutusuna kaka yaptı. Her birinde 30 gram kaka bulunan bu konserve kutular bugün 100.000 euro değerinde!

10. Cep telefonlarının %16'sı, dışkıdan bulaşan koli basili bakterisi içeriyor.

11. Her mevsim Everest Dağı'nda tahmini 12 bin kilogram kaka bulunuyor.

12. Emory Üniversitesi araştırmacılarından Elizabeth R. Griffin enfeksiyon taşıyan bir Hint şebeğinin gözüne kaka fırlatması sonucu hayatını kaybetti.

13. Kahve kalın bağırsakların kasılmasını tetiklediği için ne zaman kahve içseniz tuvalete gitme ihtiyacı hissedersiniz.

14. Güreşçi Dev Andre, Japonya'ya gittiği zamanlarda banyoya veya gazete kağıdına kakasını yapardı. Çünkü tuvaletler onun için çok küçük...

15. Erkek hipopotamlar, dişileri etkilemek ve bölgelerini işaretlemek için kuyruklarını sallayarak kaka fırlatırlar.

16. Üçüncü George'un, kakasının mor renkte olmasına neden olan bir hastalığı vardı.

17. Amerikan oyuncu Burt Reynolds, 100 atından gübre topladı, hepsini uçağa yükledi ve kendisiyle ilgili yazılar yazan National Inquirer'ı cezalandırmak için sergiledikleri devasa yılbaşı ağacının üzerine döktü.

18. Berlin'de 1936 yılında düzenlenen olimpiyatlar sırasında, 25 bin güvercin gösteri alanına salındı. Top atıldığında ise güvercinler seyircilerin üzerine kaka yapmaya başladılar.

19. 2005 Londra Maratonu'nu kazanan Paula Radcliffe bütün kameraların ve izleyicilerin önünde yol kenarına kakasını yaptı.

20. George Clooney, arkadaşının kedisinin kum kabını temizlemişti. Ardından arkadaşı, kedisinin kaka yapmadığını düşündü. Sonrasında Clooney kum kabına kakasını yaparak, kedi günler sonra devasa boyutta kaka yapmış gibi gösterdi.

Şakanın böylesi! 👏

21. Tavşanlar sağlıklı kalmak için kendi kakalarını yer.

22. 2009 yılında Weusi McGowan adlı bir adam duruşma salonuna bir poşet kaka getirmişti. Bir kısmını avukatının yüzüne sürdü, kalanı da jüriye fırlattı.

23. Alışveriş sepetlerinin %72'sinin sap kısmında kakadan bulaşan bakteriler bulunuyor.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.02.2018

İyice bokunu çıkarttınız işin.

28.02.2018

Konu bu olunca sıvadılar iyice.

28.02.2018

teşekkürler onedio içimiz ferahladı

28.02.2018

Hemde ne

28.02.2018

Bugün bok günü mü ? Manzaralı tuvaletlerden sonra bu içerik (:

TÜM YORUMLARI OKU (21)