La Casa de Papel'in Güney Kore Versiyonunda Squid Game'in Yıldızı Park Hae-soo 'Berlin' Karakterini Oynayacak

Popüler Netflix dizisi Squid Game’in yıldızı Park Hae-soo, ‘La Casa de Papel’ dizisinin Güney Kore uyarlamasında 'Berlin' karakterine hayat verecek.

La Casa De Papel neredeyse yayınlandığı tarihten itibaren tüm dünyayı kasıp kavurmuş, ülkemizde epeyce izlenen bir İspanyol dizisi.

Sürükleyici hikayesi ve karakterleriyle hepimiz diziyi çok sevmiştik. Netflix'in izlenme rekorları kıran dizileri arasına da çok kısa sürede girmişti.

Her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu efsane dizinin de final sezonunun ilk kısmı bildiğiniz gibi geçtiğimiz Eylül ayında yayınlandı. Bu Aralık ayında da 2. kısmı yayınlanancak olan diziye veda edeceğiz.

Dizi bitse de birçok ülkede uyarlama versiyonlarıyla devam edecek elbette. O ülkelerden biri de Güney Kore.

12 bölümden oluşacak La Casa de Papel’in Güney Kore versiyonunun 2022 yazının sonlarında Netflix'te yayınlanacağı belirtildi.

Dünya çapında izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı Squid Game’de Cho Sang-woo karakterini canlandıran Park Hae-soo, "Berlin" karakterine hayat verecek.

Güney Kore yapımı La Casa de Papel’in oyuncu kadrosunda ise Park Hae-Soo’yla birlikte Yoo Ji-tae (Profesör), Jeon Jong-seo (Tokyo), Lee Won-jong (Moscow), Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Park Jung-woo (Rio), Kim Ji-hun (Helsinki), Lee Kyu-ho (Oslo) yer alıyor.

La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı Alex Pina, Kore uyarlaması dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise fantastik, bilim-kurgu alanındaki filmleriyle tanınan ünlü yönetmen Kim Hong-sun oturacak.

Siz bu kararı nasıl buldunuz? Haydi yorumlara!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
01.12.2021

lcdp sevmiyorum ama Koreliler yaparsa çok daha iyisini yapacaktır, izlenir

02.12.2021

Kim yaparsa yapsın kopyala yapıştır iş sevmiyorum. Bütün sosyal medyada spoiler kaynasa yine izlemem.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ