La Casa De Papel 5. Sezon Tarihi Belli Oldu Mu? La Casa De Papel Final Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Netflix’in fenomen dizilerinden olan La Casa De Papel, yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bir grup soyguncunun İspanya Merkez Bankası’ndan para çalarken yaşadıklarını anlatan ve tüm dünyada bir fenomen haline gelen La Casa De Papel’in 5. sezon ile birlikte final yapacağı açıklanmıştı. Başrolünde Profesör olarak tanıdığımız Mario Urbaneja’nın olduğu La Casa De Papel hakkında son bilgileri sizleri için derledik…

Netflix La Casa De Papel Yeni Sezon Ne Zaman?

Yaratıcısı Alex Pina olan La Casa De Papal’in yeni sezonu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Netflix veya yapımcılar, La Casa De Papel 5. sezon başlama tarihini duyurmadı ancak 5. sezon ile birlikte dizinin final yapacağı açıklanmıştı. Tüm dünyadaki dizinin hayranları, bu yıl içerisinde 5. ve son sezonun yayınlanacağını tahmin ediyor.

La Casa Del Papel Konusu

La Casa de Papel her şeyden önce bir soygunun hikayesidir. Dizi, profesörün Ulusal madeni para ve pul fabrikasında mükemmel soygunu gerçekleştirmek için her şeyi nasıl hazırladığını ve organize ettiğini anlatıyor. Profesör, planında başarılı olabilmek için, kimliklerini korumak için kendilerini şehir isimleriyle çağıran 8 mahkumu işe aldı. Böylelikle Tokyo, Nairobi, Rio, Moskova, Berlin, Denver, Helsinki ve Oslo 2,4 milyar euro basmak için fabrikada on gün kapalı kalacak. Aynı zamanda öğretmen, zamandan kazanmak ve eylemlerini tahmin etmek için polisle oynayacaktır.

La Casa de Papel dizisinin klasik soygunlarının aksine sıra dışıdır. Nitekim soyguncu ekibimiz banknotların izlenmesini imkansız hale getirmek için kendilerini kuruluşa kilitleyecektir. İlk bölüm biraz rahatsız edici görünebilir çünkü soygun 10 dakika sonra başlıyor. Ancak perde, geri dönüşlerle yavaş yavaş dağılıyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Son Dönemlerde Ortalığı Kasıp Kavuran Kusursuz Bir Soygun Dizisi: La Casa De Papel
La Casa De Papel Yaratıcısından Dikkat Çeken Yeni Netflix Dizisi: Sky Rojo
Dördüncü Sezonu Yayınlanan Dillerden Düşmeyen Dizi La Casa De Papel'i Mizahına Alet Ederek Güldüren 17 Kişi

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
"Bence Şakalaştık" Diyen Hasan Can Kaya'nın İmalı Bulunan Cem Yılmaz Yanıtına Yorum Yağdı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler