L'Occitane'ın Ödüllü Yaşlanma Karşıtı Serisi "Divine" Şimdi Süper Çiçek Ölmezotu ile Daha Güçlü!

Doğadan gelen içeriklerle güçlendirilmiş üstün yaşlanma karşıtı bakım, Immortelle kırışıklık karşıtı bakım, sıkılaşmış görünüm, dolgun ve pürüzsüz bir cilt..

L’Occitane, koparıldığında bile solmayan süper çiçek ölmezotundan ilham alarak, 2001 yılından beri bu çiçeğin süper güçlerini araştırmaya devam ediyor... İlk çalışmalardan 20 yıl sonra bile bu süper çiçek cilde yeni faydalar göstermeye devam ediyor. L’Occitane araştırmacıları, son 6 yıldır süren çalışmanın sonunda yepyeni bir damıtma tekniği kullanarak, hiç solmayan çiçeğin merkezinde bugüne kadar hiç keşfedilmemiş süper özü buldu. Cildin hacmini arttıran ve cilt yapısını destekleyen kimyasal Retinolden daha doğal olan bu içerik aynı zamanda cildi nazikçe koruyor...

Standart İçeriklere Karşı Doğal Alternatifler ile Cilt Bakımı

E Vitaminine alternatif 5 Patentli Esansiyel Yağ; 2 kata kadar E vitaminin antioksidan etkisine sahip özelliği Retinole alternatif 2 Patentli Süper Öz; Cildin yapısını destekeler, nazikçe korur...

Esansiyel yağlarla Cilt bariyeri daha güçlü, süper öz ile de epidermis 2 kata kadar daha güçlü...

Divine Nemlendirici Krem ve Divine Yaşlanma Karşıtı Seri ile,

1. Cilt kırışıklıklarında azalma

2. Daha sıkı bir cilt

3. Cilt tonu eşitliği

4. Canlı ve parlak bir cilt

5. Cildin hacmini artırır.

Divine Cream- Divine Nemlendirici Krem

6 patenti ile Divine Nemlendirici Krem, yaşlanma karşıtı özelliği ile cildinizin gençliğini ve parlaklığını canlandırmaya yardımcı olan eksiksiz bir gençlik bakımı sunar. Ustalıkla harmanlanmış 4 öz ile güçlendirilmiştir.

1. Ölmezotu Süper Özü – Retinole alternatif olarak sunulan doğal içerik; cildi nazikçe korur.

2. Ölmezotu Esansiyel Yağı – E vitamininden 2 kadar daha güçlü doğal antioksidan, cildi dış etkilerden korur.

3. Su ve Yağ Bazlı Ölmezotu özleri olarak bilinen yağ asitleri ve polifenollerle zenginleştirilmiştir.

Divine Nemlendirici Krem, 28 günlük düzenli kullanımı sonrasında ciltte kırışıklıklarda rahatlama görülür, cilt sıkılaşır, yüz ovalinin daha belirgin görünmesine yardımcı olur. Cildin daha yoğun ve daha dolgun görünüm kazanmasına yardımcıdır. Daha canlı ve ışıltılıdır.

Divine Nemlendirici Krem, %89’a kadar doğal içeriklidir ve silikon içermez.

Divine Youth Oil – Divine Yağ Bazlı Cilt Serum

%98 Doğal içerikli yenilenen yağ bazlı serum, cildin 1 kullanım sonrası ve daha genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Sadece 1 damlası ile cilde anında ışıltı ve parlaklık sağlar.

Divine Yağ Bazlı Cilt Serum, E vitaminine göre 2 kat daha fazla etkili antioksidan içeren esansiyel yağları içerir. Gözle görülür yaşlanma belirtileri ile savaşan Divine Yağ Bazlı Cilt Serumu, yağlı olmayan bir yüzeye sahiptir, ince dokusu ile ciltte nazikçe erir. Günlük kullanımı ile cilt daha beslenmiş ve daha parlak tonda bir görünüm kazanır.

Divine Serum

6 yıllık araştırma sonucu, yepyeni bir damıtma tekniği kullanarak, hiç solmayan çiçeğin merkezinde bugüne kadar hiç keşfedilmemiş süper özü buldu.  Cildin hacimini arttıran ve cilt yapısını destekleyen kimyasal Retinol’ün doğal alternatifi olan bu içerik aynı zamanda cildin nazikçe koruyor... Cilde hızlıca nüfuz eden Divine Serum, E vitaminine göre 2 kat daha fazla etkili antioksidan içeren esansiyel yağları içerir. Gözle görülür bir şekilde yaşlanma karşı belirtilere karşı savaşır. İnce yapıdaki jel-krem dokusu cilde homojen yayılarak, hızlıca emilir. Yaşlanma karşıtı Immortelle Divine Nemlendirici Krem ile birlikte kullanılması önerilir. Günlük düzenli kullanımı ile ciltteki kırışıklıkların azalmasına, daha sıkı bir görünüm kazanmasına ve pürüzsüz bir görüntüye sahip olmasına yardımcı olur. Cilt canlanır ve parlaklığını kazanır...

Divine Eye Balm – Divine Göz Kremi

Divine Göz Kremi, içeriğindeki Retinol’e alternatif süper ölmezotu özü ile göz çevresi yapısını destekler, yoğunluğunu artırmaya yardımcı olarak kolajen desteği sağlar. Divine Göz Kremi içeriğindeki E vitamini kadar güçlü doğal ölmezotu esansiyel yağı ile cildi dış etkilerden korur. Göz çevresindeki şişkinlik ve koyu halkalar ve mimik çizgileri üzerinde de etkilidir. Daha aydınlık ve ışıldayan bir göz çevresi görünümü için yardımcıdır. Göz çevresini besler, göz kenarlarındaki ince çizgiler, kırışıklıkları doldurur.

Divine Tonik

YENİ Divine Tonik, düzenli günlük kullanımı ile cildin daha dolgun hissetmesine, pürüzsüzleşmesine ve dengelenmesine yardımcı olur... Cilde ışıltı verir. Cildi, günlük cilt bakım ürünlerinden maksimum faydalanmak için hazırlar. Divine tonik, serum ve cilt nemlendirici arasında cilde ek bir hazırlık adımıdır.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Yayladere Dört Gözle Onu Bekliyordu: Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'deki Görevine Başlamadı!
Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı