Kylie Jenner ve Tyga Üstsüz Video ile Yeni Yılı Kutluyor!

Kylie Jenner ve erkek arkadaşı Tyga birlikte romantik anlarına dair bir video paylaştı. 19 yaşındaki güzel yıldız, üstsüz şekilde objektifin karşısına geçerek kıvrımlı bedenini cömertçe sergiledi. Yönetmen Sasha Samsonova 'Bu videoda çok kişisel bir deneyimi ortaya koymak istedim.' diye açıklıyor videoyu.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
28.12.2016

'estetikli' vücudu haricinde başka hiçbir vasfı olmayan,bu iğrenç vücudunu sergileyerek para kazanabilen ergenin teki.vücudu bile yapma aq bide milyonlar kazanıyolar ya haram zıkkım olsun

bende 19'um ama yerlerde sürünüyorum lan, hayat bunlara ne kadar kolay, para var ama çirkinsen iki estetik ameliyatı ol, güzelsen veya yakılışlıysan zaten 3-0 öndesin, iki seks skandalı yaşa hop ünlüsün, ayrıca her ama her zaman böyle tiplere aşırı gıcık olmuşumdur nedeni büyük ihtimalle böyle insanların hiç çabalamadan, emek vermeden parayla oynaması, böyle yerlere gelmesi ve salak bir kitlenin bunlar için ayılıp bayılması. Ben de kendi geleceğimi kurmak için çile değil resmen rezillik çekeyim. Adalet?

27.12.2016

Gına geldi bu mına koduğumun abazalarından.

28.12.2016

Bende o orospulardan bahsettiydim zaten paşam

TÜM YORUMLARI OKU (16)