Kylie Jenner’ın Kendisini Taklit Ettiğini Söyleyen Banu Alkan Şimdi de Aleyna Tilki'ye İsyan Etti!

Geçtiğimiz aylarda Banu Alkan, dünyaca ünlü Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini iddia etmişti ve ünlü isimle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündem olmuştu. Alkan, şimdi de Aleyna Tilki'nin kendisini taklit ettiğini söyledi. Instagram'dan dans videolarını paylaşan Alkan, “Evde oturup filmlerimi izliyorlar. O kalın belleriyle taklit yapıyorlar.” dedi. 

Detaylar içeriğimizde;

Yeşilçam’ın 'Afrodit'i olarak hafızalara kazınan Banu Alkan, geçmişte yaşadığı skandal olaylar ve son günlerde de yaptığı ilginç paylaşımlarla gündeme geliyor.

Hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde Alkan, dünyaca ünlü Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini söylediği paylaşımlarla iddia etmişti.

Uzunca bir süre kafayı Kylie Jenner'a takmıştı anlayacağınız...

O kadar çok Kylie Jenner'la ilgili paylaşım ve etiketleme yapmıştı ki bu yüzden Kylie Jenner, Banu Alkan'ın hikayesine bile bakmıştı.

Bu içerikte sizlere detayları anlatmıştık:

Kylie Jenner’ın Kendisini Taklit Ettiğini İddia Eden Banu Alkan İsyan Etti: 'Kıskanç Kezban Düş Yakamdan'

Şimdi de Alkan, genç popçu Aleyna Tilki'ye rotasını çevirdi. Bu sefer de Aleyna Tilki'nin dansıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Alkan yaptığı paylaşımda “Evde oturup filmlerimi izliyorlar. O kalın belleriyle taklit yapıyorlar.” ifadelerini kullandı ve hem kendisinin hem de Aleyna Tilkinin dans ederken çekilen videolarını paylaştı.

Paylaşımı buradan izleyebilirsiniz:

Sizce Aleyna Tilki, Banu Alkan'ı taklit ediyor mu?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Alkışı Duydu, İhaneti Gördü: İşte Yerli Afroditimiz, Devrik Tanrıçamız Banu Alkan
Türkiye'nin Afrodit'i Banu Alkan'ın İnsanların Yazlık Evlerine ve Yemeklerine Konma Hikayeleri Hepinizi Güldürecek!

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
YORUMLAR
04.06.2022

Ahh Banucum da kendini yıllardır 90-60-90 sandığı için herkesi kalın belli koca g*tlü sanıyor. Canım ya gençken de asla zayıf biri olmadı o ölçülerde değildi ama Allah için kadın gibi kadındı yani.

04.06.2022

banunun gençliği = marilyn monroe gibi birşeydi zamanında. kadın taş gibiydi. yıllar acımıyor o ayrı da ne kylie ne de aleyna su dökemez banunun eline. ki kimse dökemez nerdeyse :D

05.06.2022

Banu haklı.

06.06.2022

Boş ver onları imparatoricem, sen uzunca bir dønem gençlerin fantazisini süsledin, senin için alındı o tan gazetesi, güneş gazetesi o magazin dergileri. Bunlar için bir kuruş veren olmamıştır daha herhangi bir dergiye. İnsta bunları ağzında taşıyacak hatunlarla dolu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ