KYK Yurtlarında Yaşadıkları En Tuhaf Olayları Anlatan Kişiler

Toplu yaşanan yerler insan faktörüyle her zaman ilginç olaylar yaşanmaya müsait alanlardır. Hele KYK Yurtları gibi ülkenin dört bin yanından gençler toplanıyorsa ilginç hadiselerin yaşanması daha olası hale geliyor. Bir Twitter kullanıcısı da 'Bir KYK olayınızı anlatın' diye bir istekte bulundu.

O istek geri çevrilmedi.

twitter.com

Anıları dinleyelim.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de tam senlik 👍

KYK Yurtlarında Yaşadıkları Tuhaf Anılarını Paylaşarak Güldüren Takipçilerimiz
Sadece KYK Yurtlarında Kalanların Anlayabileceği 20 Durum
Yuva Hissi İçin Okuldan Evine Giden Öğrencinin Annesinden Gelen KYK Nevresimi Şoku Herkesi Güldürdü

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
13.08.2024

bunlar çok masummuş, yurda yeni gelen bi çocuğa yatağını öğrenci işlerine götürüp onaylatman lazım mühür basacaklar demişlerdi, çocuk sırtlandı yatağı 1 km yurttan okula yürüdü, döndü ve ertesi gün yurttan ayrıldı :D

13.08.2024

ahahah yazık lan😁

13.08.2024

Bizim odada da temizlik hastası bir kız vardı. Rutini hep aynıydı. Akşam 10'a kadar yemekhanede takılır sonra odaya çıkar. Gece 12'ye kadar tüm dolabını boşaltır, kıyafetleri silkeler, siler..2'ye doğru da yatağa girerdi. Gece tuvalete kalkması da ayrı bir işkenceydi. Işıkları yakar, tüm kıyafetlerini çıkarır, yeni kıyafetler giyer, sonra onları değiştirir silkeler her yeri siler... Şimdi düşünüyorum da iyi dayanmışım :) Her gece ayrı bir kavga olurdu. Muhtemelen OKB olduğu için çok ses etmezdim.

14.08.2024

Ben de okb hastasıyım yurtta kaldığım müddetçe hiçbir yeri silmeden dokunmam lavaboya girince çıkmam uzun zaman alırdı ama hiç kimseye rahatsızlık vermedim şimdiye kadar aksine onlar benim her yeri silip süpğreceğimi bildikleri için 3 sene boyunca ellerine bez almadılar sömürüldüm yani bolca :)

13.08.2024

Yurda yeni gelenlere duş almadan önce sıcak suyu açtırmaniz için kantinden sıcak su pulu almanız lazım denilirdi. Kimisi inanmazdi inananda gidip nescafe için verilen sıcak su pulunu alıp getirip güvenliğe verir ve ben duş alicam sıcak suyu acarmisiniz derdi ))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ