KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? KYK Başvuru Sonucu Nasıl Sorgulanır?

Bu yıl ilk kez üniversitede okuyacak veya ara dönem öğrencilerinin başvuruda bulunduğu KYK yurtları için beklenen açıklama geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. KYK yurt başvurusunda bulunan adaylar, sonuçları e devlet üzerinden giriş yaparak öğrenebilecek. İşte KYK yurt başvuru sonucu sorgulama ekranı…

KYK yurt başvuru sonuçları internetin gündemindeydi. Bu sene tüm Türkiye’de artan kiralar sebebiyle KYK yurtlarına ilgi her zamankinden daha fazlaydı. 12 Eylül’de tamamlanan KYK yurt başvuruları, bu sabah itibariyle erişime açıldı.

KYK YURT BAŞVURULARI AÇIKLANDI.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamadı KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu, “Üniversiteli arkadaşlarım, GSB Yurtları başvuru sonuçlarınız belli oldu. Yoğun başvuruları hızlı ve objektif bir şekilde 12 farklı kurumdan verilerle değerlendirerek sonuçlandırdık. Yeni yuvanızda sizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” ifadesini kullandı.

E DEVLET KYK YURT BAŞVURUSU SORGULAMA EKRANI

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!