KYK Yurdundaki Felaket Sonrası Arkadaşlarının Yorgana Sarılı Cansız Bedenini Gören Öğrenciler Feryat Etti!

Aydın'da Kız KYK Yurdunda arızalı olduğu defalarca bildirilen asansör, dün akşam içindeki 15 öğrenciyle birlikte zemine çakıldı. Asansörün düşmesiyle Zeren Ertaş isimli öğrencinin hayatını kaybettiği bildirildi. Bu sırada arkadaşlarının cansız bedenini yorgana sarılı şekilde gören öğrencilerin feryadı ise yürekleri dağladı.

Dün akşam Aydın'da bulunan Kız KYK Yurdu'nun defalarca onarılması için şikayet edilen asansörü, içinde bulunan 15 öğrenci ile birlikte zemine çakıldı.

Zeren Ertaş isimli öğrencinin ölümüyle sonuçlanan bu felaket sonrası Türkiye'nin dört bir yanında KYK yurdunda kalan öğrenciler, benzer şekilde asansörlerinin bozuk olduğunu ve yetkililerin ilgilenmediklerini söylediler.

"15 kişilik asansöre 16 kişi binilmiş" diyerek yapılan açıklama herkesi çileden çıkartırken arkadaşlarının başına geleni protesto etmek isteyen öğrenciler TOMA ve polis müdahalesiyle karşı karşıya kaldı.

Bu sırada yürek burkan videolar sosyal medyaya yansımıştı. Arkadaşlarının yorgana sarılı cansız bedenini gören öğrenciler adeta feryat etti.

Belki de bir kez de olsa sabahları "Günaydın" akşamları "İyi geceler" dedikleri arkadaşlarını beyaz bir yorganla cenaze arabasına bindirildiğini gören öğrencilerin feryadı, izleyenlerin yüreğini dağladı.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

KYK Yurdunda Yaşanan Felaket Hakkında "Asansöre Binmeselerdi" Diyen Hadsiz Kişi Tepkilerin Odağında!
KYK Kız Yurdunda Yaşanan Facianın Ardından Asansörün İçindeki Yazı Gündem Oldu!
KYK Asansöründe Hayatını Kaybeden Zeren Ertaş'ın Instagram Paylaşımında Asansöre Yazdığı Yazı Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
26.10.2023

İnsanımıza verilen değere bak, ölümüze bile saygı yok. Şu iktidara kinim her defasında daha da katlanıyor. En kötü azami bir hayat yaşamak için tıklım tıkış odalarda, leş gibi yemekler yiyerek türlü türlü zorluklar içinde bir üniversite bitirmeye çalışırken üstüne bir de ihmal yüzünden hayattan koparılıyorsun. İtibarından tasarruf etmeyenler, Somaliye 30 milyon dolar yardım yapanlar, vakıflarına milyonlarca dolar aktaranların vicdanı bir gram sızlamayacak. Yorgana sarılı arkadaşının cesedini görüyorsun. Bu psikoloji ile orada hangi hissiyatlar içinde kalacaklar, hadi kaldılar diyelim asansörü bir daha nasıl kullanmaya nasıl cesaret edecekler. Videoyu izlerken biz dayanamıyoruz o öğrenciler nasıl dayanacak. Bu cinayete sebep olanlar çocuklara travma yaşatanlar umarım gün yüzü görmezler.

26.10.2023

Allah belanızı versin. Tüm siyasilerin tüm brokratlarin tüm liyakatsiz atanmış pezevenklerin topunun Allah belasıni versin. O da tabi varsa

26.10.2023

İçime bir acı oturdu ki, anlatamam. İhmali olan her insan evladından çıksın bu canın bedeli. Allah rahmet eylesin. Ailesine sonsuz sabırlar dilerim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ