KYK Kız Yurdunda Yaşanan Facianın Ardından Asansörün İçindeki Yazı Gündem Oldu!

Aydın'da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda, içinde 16 öğrencinin bulunduğu asansörün düşmesi sonucu 1 öğrenci hayatını kaybetmişti. Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın 'asansöre 15 kişi yerine 16 kişinin binmesi sonucu kazanın meydana geldiğini' söylemesi üzerine tepkiler yükselirken, Solcu Gazete'nin özel haberine göre asansörün içindeki yazı ortaya çıktı! Detaylar...

Gece saatlerinde Aydın'da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen asansör kazasında bir öğrenci hayatını kaybetti, 15 öğrenci de yaralandı.

Asansör kazasında hayatını kaybeden öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş olduğu öğrenildi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, asansöre 15 kişi yerine 16 kişinin binmesi sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi.

Ancak asansörle ilgili sorunların daha önceden de yaşandığını ve hatta yönetime bildirildiğini söyleyen öğrenciler, hem KYK yönetimini hem de Vali Yakup Canbolat'ı protesto etti.

Valinin açıklamasının ardından Solcu Gazete, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansörün içine 2 farklı uyarı konulduğunu, uyarıların birinde ‘15 kişilik’ diğerinde ise ‘16 kişilik’ yazdığını iddia etti.

Solcu Gazete, söz konusu bu görüntüyü de Twitter hesabından yayınladı. 👇

Kaynak: Solcu Gazete

Tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor!

twitter.com

İlginizi çekebilir:

KYK Kız Yurdundaki Asansör Faciasının Ardından Yurt Öğrencilerinin Videoları Ortaya Çıktı!

👇

Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
26.10.2023

Asansör dediğin fazla yük olunca sinyal verir, kapıyı kapatmaz ve asla hareket etmez. Düşmesi için halatlarının zarar görmesi gerekir. Bu da böylesine kalabalık ve yoğun kullanımı olan yerlerde gözden kaçırılmayacak bir ayrıntıdır. Çıkan sonuç: yine liyakatsiz bir şekilde el altından satılmış bir ihale. Kim bilir kimin tanıdıkları çıkacak.

26.10.2023

Burada hem Asansör Şirketi Müdürü Sorumlu + hemde Kyk Müdürü, dolayısıyla ikisini de alacan Asansöre Sıkıştırıcan ve ozaman Sorumlu da kalmamış olur, ve ortalık da Sakinleşmiş olur hem.

26.10.2023

bizde zamanında kykda öğrenciydik. neredeyse bütün kyklarda asansörler yıl içersin de kesin olarak arızalanıyordu. içerde mahsur kalanlar oluyordu. türkiye genelinde öğrenciye verilen kıymet ortada . yemekleri rezalet ve aşırı pahalı , çamaşır yıkama sistemi beterin beteri, sabah 5te 6 da çamaşır sırasına girmedin mi o çamaşırını yıkamaya sıra bulamıyordun , üstüne geç sıra bulsan bile kurutma sırasını vermiyorlar ve yarın gel diyorlardı. öğrenciye sağladıkları internet rezalet , çalışanları ,güvenlikleri rezalet , temizlik ve hijyeni yok . askeriyeden beter , saçma sapan kuralları var. yapılan etkinliklerin yüzde 80 ni iktidar lehine yapılan şeyler. götürüdükleri etkinlikler akp mitingleri veya parti üyelerinin gezileri .yani uzun lafın kısası türkiye de insana verilen değer bu kadar . bu öğrencilerin morallerini yüksek tutup geleceğe daha sıkılı ayaklarının üstünde basmalarını sağlamak yerine canlarından ediyorlar , tek kelimeyle rezalet !

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ