KYK Bursu Ödemesi Tarihi Belli Oldu mu? KYK Ne Zaman Yatacak? Mayıs Ayı Bursları Bayramdan Önce mi Yatacak?

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK), üniversite öğrencilerine verdiği burslar ve krediler her ay belirli tarihler arasında öğrencilerin hesaplarına yatırılıyor. Burs alan öğrencilerin TC kimlik numaralarının son hanesine göre, her ayın 6'sı ile 10'u tarihleri arasında yatırılan bursun bu yıl Ramazan bayramından önce öğrencilerin hesaplarına yatırılıp yatırılmayacağı konusunda araştırmalar sürüyor. KYK'nın Mayıs ayı ödemeleri hangi tarihte yapılacağı ise merak edilen konuların arasında. Peki KYK bursu ödeme tarihleri belli oldu mu? Ödemeler Ramazan Bayramından önce mi yapılacak? İşte detaylar...

Üniversite öğrencilerinin öğrenimleri boyunca maddi olarka destek almak için başvurudukları Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) bursu ve kredileri için ödeme yapılacağı tarih belli oldu. Ramazan Bayramı'nın Mayıs ayının ilk haftasına denk gelmesi ile birlikte binlerce öğrenci KYK burslarının bayramdan önce mi yatırılacak sorusuna yanıt arıyor. Peki KYK bursu ve kredileri ne zaman yatırılacak?

KYK Bursu Ne Zaman Yatırılacak?

KYK burs ve kredileri hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Öğrencilerimizin burs ve kredilerini ayın 6'sı ile 10'u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini Mayıs ayı için 25'inden itibaren yatıracağız' açıklamalarında bulundu.

KYK Ödemeleri Ramazan Bayramından Önce mi Yatırılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrasında KYK burs ve kredilerin normal ödeme tarihinden 10 gün önce 25 Nisan tarihinden itibaren başlayacağı açıklandı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"