Kuzey Kore'den Güney Kore'ye Kaçan Asker

Birleşmiş Milletler Komutanlığı tarafından yayınlanan görüntülerde, Kuzey Koreli asker Güney Kore'ye kaçmaya çalışıyor. Sınırı geçerken Kuzey Koreli sınır muhafızları tarafından vurulan asker Güney Koreli askerler tarafından ara bölgeden alındı. İşte o anlar:

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
22.11.2017

Ienstein, ikinci dünya savaşı yaklaşırken Almanya'da yahudilere kötü davranmaya başlıyorlar. Einstein'da direnmeye çalışıyor, karısı da başımıza bişi gelecek diye susturmaya çalışıyor. kelimeleri tam hatırlamıyorum ama mana olarak diyor ki: "dünya kötü insanların yüzünden değil, kötü insanlara karşı durmayan iyi insanlar yüzünden kötüdür". aşağıda bir sürü yorum var, empatiden yoksun insanların hakaretleri. halbuki belkide hiç ailesini göremeyeceğini bile bile; askerlik gibi bir meslegi olduğu halde(k.korede bi çok kişinin bu imkanı yok); jeep'le sınır karakoluna dalıp, koşarak; ölümü göze alarak, kendi vatanından kaçmaya çalışan bir insanı da görebilirdiniz.

22.11.2017

Bunları göze alıp kendi vatanından kaçmaya çalışan bir insanı, bu kararı vermeye iten hayat tecrübeleri nelerdir acaba? yerimizde rahat rahat nasıl konuşuyoruz adamın arkasından, film değil lan bu adam öldü belki. ölmesede hayatı boyunca yakınlarını göremeyecek. düşmanla yatıp kalkarsan demiş, nerden biliyosun. doğru düzgün vuramamışlar nasıl bir yorum. adamın düşmanı olan askerler canlarını tehlikeye atarak kurtarmaya gidiyolar sizin yaptığınız yorumlara bak. canakkalede düşmanını kucağında taşıyan neslin evladına yakışıyor mu bu yorumlar?

Pasif Kullanıcı
22.11.2017

10 metre daha kacsabilse demek ki...

madem böyle bir şeye kalkışacaksın bi kurşun geçirmez yelek falan giy yani

TÜM YORUMLARI OKU (5)