Kuzey Irak’ta Taciz Ateşi: 1 Askerimiz Şehit Oldu

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak’taki operasyon bölgesinden üst üste gelen şehit haberleri tüm Türkiye’Yi yasa boğmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı, bugün de Irak’ın kuzeyinde sürdürülen operasyon 1 askerimizin taciz ateşi sonrasında şehit düştüğünü paylaştı.

"Irak Kuzeyi Harekat bölgesinde 03 Şubat 2024 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Kadir DİNGİL şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır."

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Pençe Kilit Operasyonunda Şehit Düşen Kahramanlarımızın Ardından Ünlü İsimlerden Gelen Taziye Mesajları
Depremzede Şehit Ailesi: Şehit Haberi Çadırda Verildi

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
03.02.2024

Tabi ki annelerin babaların başı sağ olsun. Ancak kendi ülkemizi kendi sınırlarımızdan korumayı bırakıp bir başka ülkenin 20 veya 30 km içerisine müdahale ederek ülkeyi savunuyoruz diyemesiniz. ve şehit düşen bir milletvekili çocuğu var mı? Bir zenginin çocuğu var mı? Ya kapısı yada penceresi olmayan bir garibanın evladı o o sınır dışında şehit oluyor. PKK çekilmiş gitmis Irakta Kürdistan Kuruyor Suriyede Kürdistan kuruyor bize ne size ne.. yani olan garibanın evladına oluyor.Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. Devlet Millet içindir, millet devlet için değildir.

03.02.2024

Abd nin pkk &ypk ye verdiği yüksek teknoloji silah ve techizat ile sisli ve karanlıkda askerlerimizi kolayca vuruyorlar .sonra milletin gönlüne su srpen akp hükümeti eskisi gibi yapıyor hiç birşey yapmamak gibi)

03.02.2024

fetö zamanında uçaklar boş dağlara bombalayıp dönüyordu kimsenin burnu bile kanamıyordu, aynı sistem devam ediyor.Abd veya Israil pire için yorgan yakıyor bukadarmı devletimizin eli kolu bağlı kalıyor yazık yazık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ