Kuzey Denizi'nde Seyahat Eden Gemi Dev Dalgalara Dayanamadı

Kuzey Denizi'nde seyahat eden 400 kişilik bir yolcu gemisi, 21 metreye kadar ulaşan dev dalgalar nedeniyle arızalandı. Yolcuların korku dolu anları ise cep telefonları ile kaydedildi.

Atlas Okyanusu içerisindeki Kuzey Denizi’nde seyreden 400 kişilik turistik bir gemi Pia Fırtınası’na yakalanınca gemi yolculuğu kabusa dönüştü.

Avrupa'nın birçok yerinde hayatı felç eden fırtına Norveç yolcu gemisi MS Maud'un da fırtına nedeniyle 21 metre yüksekliğindeki dalgalar nedeniyle arızalandı.

21 metrelik dalgalar nedeniyle arızlanan gemide elektrik kesintisi yaşandı ve geminin navigasyon sistemini devre dışı kaldı.

Sosyal medyada geminin içinde bulunan yolcuların çektiği videolar ise izleyenleri korkuttu. Videoda, gemide can yelekleri giyen insanların sandalye ve masalara tutundukları görülüyor.

Bir yolcu, beşinci katta olmalarına rağmen dalgaların kabin pencerelerine ulaştığını ve suyun koridorlardan aktığını gördüğünü söyledi

Gemide bulunan Launder isimli kişi, Noel'i burada geçirmeyi planladıklarını fakat olanlardan sonra 23 Aralık'ta sonlandırdıklarını söyledi.

'Noel'de burada olacağımızı düşündük. Bir ara cankurtaran filikalarını hazırlıyorlardı. 9 Aralık'ta yola çıktık. 23 Aralık'ta sona ermesi gerekiyordu. Elektrik olmadan hareket etmeden saatlerce vakit geçirdik. Polislerle konuşuyorduk ve dalgaların 15 ila 20 metre olduğunu tahmin ediyorlardı. Dalgalar beşinci kat güvertedeki penceremize doğru geliyordu. Kapıdan su geldiğinde endişelendik.'

Kimsenin zarar görmediği yolcuğun sonunda gemi, Almanya'nın Bremerhaven kentine demir attı.

Dalgaların görüntüleri 👇

Video Kaynak:  WFAA

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
25.12.2023

Yeni bir Titanik vakasının eşiğinden dönmüşler

25.12.2023

Şöyle bir macera yaşamak için neler vermezdim

25.12.2023

Kadıköy'den Karaköye giden vapur Haydarpaşa mendireginden çıkınca yaklaşık 4-5 dakika Marmara denizinin hafif dalgasına maruz kaldığında yolcuların içi dışına çıkar. Açık denizde saatlerce,bazen günlerce fırtınaya maruz kalmanın insan üzerindeki etkisi çok ağır olur. Bunu sadece yaşayanlar anlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ