Kuzenim Köpek Saldırısından Öldü Demişti: Demet Akalın'ın Kuzeni Katıldığı Canlı Yayında Gerçekleri Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, kuzeninin köpek saldırısı sonucunda vefat ettiğini açıklayan bir paylaşım yapmış daha sonra da ünlü şarkıcının her yıl aynı paylaşımı yapması dikkat çekmişti. Ünlü ismin kuzeni katıldığı canlı yayında gerçekleri açıklayarak Demet Akalın'ın ifadelerinin gerçek olmadığını belirtti.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, köpek saldırısına uğrayan Tunahan'ın videosunu alıntılayarak büyük kuzeninin sokak köpekleri tarafından uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Daha sonra ise Akalın'ın aynı minvaldeki tweetleri daha önceki yıllarda da attığı ortaya çıkmış ve Demet Akalın'ın her sene bir başka kuzenini köpek saldırısından kaybetmesi dikkat çekmişti.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Demet Akalın'ın Her Sene Bir Kuzenini Köpek Saldırısından Kaybettiğini Açıklaması Sosyal Medyada Dikkat Çekti!

Geçtiğimiz saatlerde ise oğlunu kaybeden ve ünlü şarkıcının kendisine yardım etmediği gerekçesiyle tartışma yaşadığı bilinen Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker, katıldığı bir canlı yayında ünlü şarkıcının ifadelerinin doğru olmadığını belirterek gerçekleri açıkladı!

Civeleker, katıldığı yayında köpek saldırısından ölen bir kuzenleri olmadığını belirterek "Uzaktan bir akrabamız köpeklerden korkup kaçarken düşüyor, hastaneye gidiyor, bir şeyi olmadığı söyleniyor. Sonra ertesi gün beyin kanaması geçiriyor. Demet bu akrabamızı tanımaz bile” açıklamalarında bulundu.

"Köpekleri hedef göstermesi beni delirtti" diyen Civeleker, beyin kanaması geçiren kuzeninin yaklaşık 2.5 yıl önce vefat ettiğini de açıkladı.

İşte Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in açıklamaları 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Radikal Bir Kararla İmaj Değişikliğe Giden Melek Mosso'nun Yeni Tarzını Sizlerle Birlikte Oyluyoruz!
Aşk mı PR mı? Baş Başa Yemek Yerken Görüntülenen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Çifti Yine Topa Tutuldu!
Uzun Süredir Ortalarda Görünmüyordu: Settar Tanrıöğen'in TikTok Videosunun İzinsiz Çekildiği Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
YORUMLAR
22.06.2024

Bu demet akalın yalancının önde gideni. Seviyesi de çok düşük ezelden beri. Rüzgar nereye Demet oraya. Şimdi hayvan düşmanlığı arşa çıktığı için burdan yürüyor

23.06.2024

Acaba sahilde bir Restorantim daha olsun diyemi bu yalan...

Pasif Kullanıcı
22.06.2024

Biz biliyorduk da öğrenip haber yapmanız iyi oldu. Birileri yapılmak istenen algıyı anlar belki. Bu daha hiçbir şey değil. Yalanları arşa çıktı insanımsıların.

22.06.2024

Bildiğin Demet Akalın 10 şey söylüyor 9'u yalan 1'i şüpheli dedikleri insan türünden biridir kendileri iş Reisine yalakalık olsun yeter ki !İlkokul tekerlemeleriyle şarkı söyleyen zatı muhterem ah bir de bilerek yanlış Türkçe yazması yok mu popüler kültürün kültürsüz insanı 😂 Tek yaptıkları yalan dolan garibanlar üstünden alavere dalavere çevirmek Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar.Elbet ilahı adalet bir gün hesabını nasıl olsa soracak mazlum canların ahını!!!!!

TÜM YORUMLARI OKU (16)