'Kuzenim Giriş Belgesi Yerine Boş Kağıt Vermiş' Demişti, O Kişi Daha Önce de 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alacağım' Diyen YouTuber Çıktı!

'Giriş belgemi ufak kuzenime çıkarmasını söylemiştim, meğer bana boş kağıt vermiş' sözleriyle gündeme gelen kişi meğerse YouTuber Görkem Varlık'mış ve rol yapıyormuş...

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavının ikinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi 'ne (TYT) gireceği okula sınava giriş belgesi yerine boş kağıtla gelen gencin Youtuber Görkem Varlık olduğu ve rol yaptığı yaptığı anlaşıldı.

İşte o anlar:

Geçen sene de sınava giren Varlık, "Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü okusam aylık 2.5-3 bin lira maaş alacağım, bunun için bu kadar kasmaya gerek yok kafasındayım" ifadelerini kullanmıştı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
28.06.2020

Her şey beğeni ve izlenme sayısı için, bir toplumun kültürü, ahlakı nasıl deforme olur, ne şekilde erozyona uğrar bu ve bunun gibi sığırlar sayesinde her gün daha net görüyoruz.

28.06.2020

İzlerken ben utandım yazık ya şu girdikleri haller,roller çok utanç verici

28.06.2020

Bu yanılmıyorsam temizlik avcılarında da vardı çok pis bir öğrenci evinde yaşıyorlardı ve onlar gittikten bir kaç gün sonra ev eski pis haline geri dönmüştü bunu da video çekip yayınlamışlardı utanmazlar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)