Kuzeni ve Onun Eşine Kaçan Karı Koca Çiftin Kafa Yakan İlişki Sarmalı

atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da da yine dumur eden anlar yaşandı. Kuzeni Hakan'a kaçtığı iddia edilen Şükriye'nin eşi Eyüp yaşadıklarını programa taşırken eşi, Eyüp'ün Hakan'ın karısı İpek'le ilişkisi olduğunu anlatınca ortalık karıştı.

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında Dallas'ı aratmayan bir olay işleniyor.

Esra Erol'a başvuran Eyüp Bey'in eşi Şükriye'nin evli kuzeniyle ilişki yaşadığı iddiasıyla programa gelmesi herkesi şaşırtırken, bu olayın ardından gelen diğer iddialar tam anlamıyla dumur etti.

"Karım Şükriye, evli akrabası ile yasak ilişki yaşıyor" iddiasıyla stüdyoyu sallayan Eyüp, 2022 yılında eşiyle boşanmanın kıyısından döndüğünü, fakat yasak aşkı Hakan'la barışınca kendisini terk ettiğini açıkladı.

Eşi Eyüp'ün iddialarının ardından stüdyoya gelen Şükriye, eşi Eyüp'ün Hakan'ın karısı İpek'le ilişki yaşadığını söyleyip ortalığı daha da karıştırınca başta Esra Erol olmak üzere herkes duruma inanamadı.

"Kocam ile inat uğruna evlendim. Kocam beni ve ailemi tehdit ediyor. Kocam bana 'İpek hakkında çok önemli bilgiler paylaşacağım' dedi." diyen Şükriye, iddialarını sürdürürken, Hakan ise eşiyle zaten ayrı olduğunu ve Şükriye'ye ilişkisine sonra başladığını açıkladı.

Tam anlamıyla çorbaya dönen olayda karı-koca çifti kuzeni ve eşiyle yasak ilişki yaşarken Eyüp, İpek'le ilişki yaşadığı iddialarını "İpek benim anamdır, bacımdır" sözleriyle reddetti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ceren Karakoç'tan Kızılcık Şerbeti'ndeki Partneri Serkan Tınmaz'a Duygusal Veda
Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman Son Çekimden Sonra Ekibe Veda Etti!
Diziden Ayrılıyor mu? Yalı Çapkını'nın Pelin'inden Akılları Karıştıran Açıklama!

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
YORUMLAR
04.06.2024

Eurovision’a katılmıyoruz çok şükür.. Ulan ülke kötüye gittikçe millet hem daha çok hem de daha rezilce silkelemeye başladı birbirini. Bunlarda birbirine atlayarak unutup sindiriyor herhalde. Ülkeyi 20 yıldan beri muhafazakar parti yönetiyor. Öncesi de zaten sağ partilerin olduğu hükümetlerdi. Muhafazakarlıkta geldiğimiz nokta bu, bu programda kadının bebeğinin babasından mı sevgilisinden mi olduğu konu yapıldı canlı yayında, dna sonucu açıklandı çocuk sevgilisinden çıkınca kadın sevinçten havalara uçtu. Bu çürüme değil, bu artık kültür. Bürokrasiden toplumun alt tabakalarına kadar lağım akıyor.

Voleybol maçında gayri ihtiyari göğüsleri görünen kadın aslında ne kadar masummuş değil mi?

04.06.2024

Ortada bi ekip çalışması var gibi, grup haline gelmişler, e tabi ne demişler; Kimse seyir halindeyken hacetini gideremez durup yapar, birbirini sevenler birbiriyle grup yapar 😉

TÜM YORUMLARI OKU (18)