Kutlama Ücretine Tepki: İlkokul Öğrencisi Sokakta Mezun Oldu, Anne-Baba Gözaltına Alındı

Ayhan Kaya ve Elif Kaya çifti, İstanbul’da Fatih Emin Ali Yaşin İlkokulu’nda  mezuniyet töreni için çocuklardan 200 TL istenmesine tepki gösterdi ve oğulları Deniz için okulun önünde alternatif bir mezuniyet töreni düzenledi. Çift daha sonra okul müdürünün şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. 

Elif Kaya çocuğu için sokakta düzenlediği mezuniyet kutlamasında yaptığı konuşmada ‘okul yönetimince mezuniyet için istenen paranın yüksek olduğunu ve velilere dayatıldığını’ söyledi.

İşte o mezuniyet töreninden çekilen görüntüler 👇

Okul müdürünün şikayeti üzerine gözaltına alındılar

Deniz Kaya, kendilerine desteğe gelenlerle birlikte okul önünde konfeti patlatıp şiir okuyarak mezun oldu. Etkinliğe desteğe gelenlere pasta ve kek dağıttıktan sonra okulun içine giren Elif Kaya ve Ayhan Kaya okul polis tarafından gözaltına alınarak Şehremini Karakolu’na götürüldü. Gözaltının müdürün şikayetçi olması üzerine gerçekleştiği öğrenildi.

Öğrencilerden istenen 200 TL'lik ücret ve alternatif mezuniyet partisi Ekşi Sözlük'ün de gündeminde...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.05.2018

sene 1987-91..ilkokulda orospu bir hocamız vardı.zengin öğrencileri ayrı bir kümede oturtur ve sırf onlarla özel ilgilenirdi.o çocukların anne babaları öğretmenler gününde o orospu karıya altın bilezik alıp takarlardı.bizim verdiğimiz çiçekleri çöpe atardı.çizdiğimiz resimleri de..onlarınkini panoya asardı.Attığı dayakları saymıyorum bile.Bizim grup desinatör-mühendis-öğretmen-eczacı çıktı.Onun öğrencileri de zengin koca bulup evlendiler..bir gün o orospuyu faceten buldum :)) ve...öğretmenler gününü duvarında kutladım..o kadar duygulandı ki. döşediğim mesajı silip beni engelledi..neyse ki mesajımı bütün arkadaşları görmüş oldu..rahatladım.üstüne bir sigara yaktım.orgazm olmak gibiydi.

10.05.2018

Öyle bi anlattınki ben bile hissetim la.

Pasif Kullanıcı
10.05.2018

mesele 200 lira meselesi değil belki onu rahatlıkla verebilir bu aile ama göz göre göre sırf mezuniyet ayağına okulun velilerden durduk yere 200tl tırtıklamaya çalışması...helal olsun o anne babaya !!! polisin de amk...hırsız var tecavüzcü var deseler bu hevesle gelmez onun bunun meçhulleri amk

Benim ilkokul öğrencisi olduğum dönemler, Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül’dü. Okulumuz velilerden hiç birşey talep etmiyordu, aksine yardım yapıyordu. Ayakkabı, defter, çanta. Dün gibi hatırlıyorum. Okul açılisında ziyarete gelmişti . Çok sevdiğim bir insandır kendileri. Şu anda bir ilkokul öğretmeniyim ve bu bir şerefsizlilktir. Ağzımı bozduğum için özür diliyorum ama içim içime sığmıyor. Bizimde durumumuz yoktu. Bir çocuğun mezuniyeti sizin üç kuruşunuz etmez sayın bok müdürü!

11.05.2018

keşke herkes ağzını sizinki gibi bozsa :))

TÜM YORUMLARI OKU (78)