Kütahya'da Mide Bulandıran Olay! Bir Gence İşkence Yapıldı: Kadın İç Çamaşırı Giydirilip, Darbedildi

Ekspres Haber'den Mehmet Kaçar'ın haberine göre, Kütahya'da çekildiği iddia edilen görüntülerde bir grup, 18-20 yaşlarındaki bir gence kadın iç çamaşırı giydirdi. Henüz kimliği belirlenemeyen kişiler, bununla da kalmadı. 

Saldırgan grup, önce mağdur genci dans etmeye zorladı, sonrasında da darbetti. Kütahya'da çekilde iddia edilen görüntüler infial yarattı.Görüntüleri izleyenler gördükleri karşısında şoke oldu.

Kütahya’da çekildiği iddia edilen görüntülerde bir grup, 18-20 yaşlarındaki bir gence önce kadın iç çamaşırı giydirdi. Sonra yaptıkları işkenceyi kayda aldı.

Ekspres Haber'den Mehmet Kaçar'ın haberine göre, İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir genç, sosyal medyada tanıştığı Berna isimli bir kızla yazışmaya başladı.

Genç kız, bir süre sonra başka erkek arkadaşlarıyla birlikte sosyal medyada kendisine mesajlar gönderen genci bir eve davet ederek sinsi bir plan yaptı. Eve giden gencin, kız ve erkek arkadaşlarının fiziki ve psikolojik işkencelerine maruz kaldığı görüldü.

Ekspres Haber’in WhatsApp hattına Aydın Kent09 haber merkezi tarafından ulaştırılan ve ne zaman çekildiği belli olmayan görüntülere göre, 18’li yaşlardaki genç çok ağır hakaretlere ve küfürlere maruz kaldı. Saldırgan şahıslar, mağdur gence yaptıkları işkencenin videosunu çekti ve görüntüleri sosyal medyada canlı yayınladılar.

Ekspres Haber'in ulaştığı o görüntüler!

Manisa'da Kan Donduran Olay: Atış Poligonunda Kendini Başından Vurdu
Yavru Kediyi Paspasla Sürükleyip Çöpe Attı: Şiddet Anı Kamerada

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
12.10.2023

Ağzım açık okudum haberi.. Kafaları milyon belli ki ve bu "gençleri" yetiştiren "aileler"... Nasıl bu kadar kötü olabiliyor pırıl pırıl olması gereken gençler yazık çok yazık umarım aileleri de kendileri de gereken cezayı alırlar 🤦🏻‍♀️

13.10.2023

Oda haketmiş yani ne boka bilmediğin tanımadığın kadını sosyal medyadan rahatsız ediyorsunki

12.10.2023

aynısını o arkadaslara yapmak lazım acilen!!!

Bu tipleri hadım edeceksin üremeyecekler, hem de sakinleşecekler... Geleceğin psikopatları, aramızda dolaşacak bu ucubeler.

TÜM YORUMLARI OKU (27)