Kütahya'da Ayı Saldırısı! Araç Sürücüsünün Yüzü Paramparça Oldu

Kütahya'da dün gece saatlerinde gerçekleşen ayı saldırısı sonrası bir kişi ağır şekilde yaralandı. Yusuf Mert adındaki şöför aracıyla ayıya çarpmasının ardından kontrol amaçlı olarak arabadan inince ölmek üzere olan ayının pençesini yedi. Talihsiz adamın yüzünde ciddi şekilde açılma oluştu.

İddiaya göre Yusuf Mert, Kütahya'da ormanlık bir alanda seyir haldeyken yoldan geçen ayıya çarptı.

Neye çarptığını görmek ve kontrol etmek için aracını terk eden şöför, bir anda yaralı haldeki ayının saldırısına uğradı.

Sürücü Yusuf Mert, çevredekilerin ihbarı sonrası Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Merkezi Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz adamın yüzünde ağır şekilde açılmalar olduğu görüldü.

Kütahya'da ayıya aracıyla vuran bir kişi, yaralı hayvanın saldırısına uğradı. Yusuf Mert isimli vatandaş ağır şekilde yaralandı. İşte o anlar ⬇️

Olmaz Olmaz Demeyin: Ayı Saldırısına Karşı Sizi Hayatta Tutacak 10 Taktik

Popüler İçerikler

2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
19.11.2023

Ahh ayı canının acısından pençe atacak tabi, kücük hayvan mı nasıl çarptın dayı 😒

19.11.2023

Geçmiş olsun tabi de savunma mekanizması amk ayıya çarpmış ayı da içgüdüsel olarak pençe atmış, hayvanın doğası bu

19.11.2023

Bu ayı nüfusu son yıllarda av yasağından dolayı hızla çoğaldı bütün köylerde ayı tehdidi oluştu vatandaş tarlasına gitmeye korkar oldu lütfen biran önce önlem alınsın bu hayvanlar toplantısında veya telef edilsin ayıların yaşam hakkı insanın yaşam hakkının önüne geçmemelidir

19.11.2023

Av yasağı falan yok. Tam tersi, eline tüfek alan kışın ortasında bile dağa çıkıp geyiğinden keçisine istediğini avlayabiliyor. Meydana gelen kıtlıktan ötürü ayılar da şehirlere iniyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)