Kütahya'da Korkunç Cinayet: 12 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulundu, 3 Çocuk Tutuklandı...

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Eğirler köyünde 12 yaşındaki bir çocuk, elleri ve ayakları bağlı, boğazı kesilmiş ve başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, 3 çocuğu gözaltına aldı. 3 çocuk çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Eğirler köyünde 20 Kasım Cuma günü H.B.’nin (12), akşam saatlerinde eve gelmemesi üzerine ailesi ve köylüler çevrede arama yaptı. Arama sonuç vermeyince ertesi gün jandarma ve Kütahya AFAD ekiplerinden yardım istendi.

Olay yerine gelen ekipler kayıp H.B.’yi arama çalışması başlattı. Köylülerle birlikte arama yapan AFAD ekipleri köyün üst kısmında, yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta küçük çocuğu Damlalı mevkiinde öldürülmüş olarak bulundu.

Elleri ve ayakları bağlanan H.B.'nin boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğü ifade edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcılığın incelemesinin ardından çocuğun cenazesi Simav Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan anne ve babası ayrı yaşayan H.B.’nin babaannesini yanında yaşadığı ifade edildi. Jandarma zanlı ve zanlıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Gözaltına alınan 3 çocuk tutuklandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, H.K. (16), T.K. (12) ve A.K.'yi (15) gözaltına alındı. Simav Adliyesi'ne sevk edilen 3 çocuğun ifadelerinde suçlarını itiraf ettikleri belirtilirken, 3 çocuk çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

DHA ve AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti
Saran’dan Sonra Okan Buruk mu? Gazeteci Sevilay Yılman’dan, Ela Rümeysa Cebeci Skandalında Okan Buruk İddiası