Kusursuz Kiracı 6. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Kusursuz Kiracı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Farklı hikayesi ve çözümlenemeyen sırları ile ekranlarımızı şenlendiren Kusursuz Kiracı dün akşam yeni bölümüyle izleyicisi ile buluştu. MF Yapım imzası taşıyan Kusursuz Kiracı, Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün partnerliğinde müthiş bir hikaye sunuyor bizlere. Kusursuz Kiracı'nın dün akşamki bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kusursuz Kiracı 6. bölüm tek parça izleme ekranı ve son bölüm özeti...

Kusursuz Kiracı'nın son bölümünde; peşine düştüğü cinayet aletinin birlikte olduğu saç boyasını Pelin'in elinde gören Mona, tam anlamıyla Pelin'e yoğunlaşmaya başlar.

Durum araştırılmaya devam ettikçe aslında daha karmaşık bir halde olduğu ortaya çıkacaktır. Aynı zamanda Yakup'un ilanı aşkı sonrası, Necati artık kendi kızını onun yanında görmek istemez.

Fakat Yakup ve Mona arasındaki aşkta önemli gelişmeler sürmektedir. Mona, babası tarafından kendi kalbinde açılan yaraları yıllar ardından Yakup'la sarmaktadır.

Diğer yandan Mona ve Leyla geçmişte yaşadıkları acıları sarmaya çalışırken yolları beklenmedik bir şekilde büyüdükleri yetimhaneye düşer.

Bunca yıl ardından ilk kez aynı yerde bulunan ikili duygu yüklü o anın ardından farklı şekilde etkilenecektir.

Kusursuz Kiracı 6. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

KUSURSUZ KİRACI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kusursuz Kiracı 5. Bölüm İzle: Kusursuz Kiracı Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood