Kuşum Aydın'ın "Tarkan, Sahne Sırası İçin Tayfun Duygulu'yu Beklerdi" Açıklaması "Abartmasak mı?" Dedirtti

Aramızda Kalmasın programına katılan Kuşum Aydın, Tayfun Duygulu'yu övdüğü, Tarkan'ı da bir miktar gömdüğü bir açıklamada bulundu!

Sabah programlarından elini ayağını çeken, son zamanlarda da yaptırdığı bir düzine estetikle gündem olan Kuşum Aydın, düzenli aralıklarla Aramızda Kalmasın programına katılıyor biliyorsunuz ki.

Her seferinde enteresan açıklamaları ve fikirleriyle öyle ya da böyle gündem olan Kuşum Aydın, yine programda yaptığı bir itirafla gündeme oturdu!

Tayfun Duygulu'yu hatırlarsınız. Kendisi 90'ların en popüler ve en yakışıklı bulunan, genç kızların favorisi şarkıcısıydı.

Tayfun Duygulu'nun o dönemki başarısına değinen Kuşum Aydın, Megastar Tarkan'ın zamanında Tayfun beyden sonra sahne alabilmek için saatlerce beklediğini iddia etti.

"Biri konserde sahneye çığlıklar atarak çıkıyor, kızlar deliriyor. Tarkan, bir tek "kıl oldum abi"yi söylemek için arkada kareli pantolonuyla bekliyor. Ben buna gözlerimle şahidim" açıklamasına bulundu!

İyi hoş tabii ki böyle bir dönem yaşanmış olabilir ama muhtemelen çok kısa süren bir dönemdi bu... Megastarımızın ani patlayışı ve bugüne bugün bir an olsun sönmeyişi de bunun en büyük kanıtı zaten! Biraz abartılı ve fazla nostaljik olmuş sanki, siz ne dersiniz? Buyurun izleyin, sonra yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İkonik Dansını Yeniden Taklit Etti: Meltem Cumbul'dan Nükhet Duru'nun 70. Yaş Doğum Gününe Özel Performans!
Sevgilisi Gülseren'le Mehtap'ı İzlemeye Giden Mehmet Ali Erbil'in Ortamla Alakasızlığı Dillere Fena Düştü
40 Yıllık Fenerli Nejat İşler'in Koyu Galatasaraylı Öykü Karayel'in Diline Düştüğü Anları Görmeniz Lazım!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
YORUMLAR
28.05.2024

Tayfun93 albümü çıktığında karizmanın o günkü karşılığıydı , Tarkan henüz ünlü olmamıştı. O yüzden doğrudur.

28.05.2024

Tepki gösterecek bir şey yok ki, o yılları anlatmış, hala böyle dememiş. Ki Tayfun Tarkan’dan daha önce meşhur olduğu için, Tarkan’ın tabiri caizse çömezlik döneminde, belki kısacık bir süre olmuştur böyle. Ne var bunda? Anlatılmasında? Burdan Tayfun’a ya da Aydın’a saldıracak ne var Allahaşkına?

28.05.2024

anlattığı olay doğrudur, tayfun biraz daha önce ünlü oldu...da işte biri türkiye dışında da bayağı dinlenen, sevilen gerçek bir süperstar haline gelirken diğeri bet sesiyle ve yaptığı spastik boyun hareketiyle anılan, dalga geçilen, geçmişten kalma bir figüre dönüştü. tarkan ezikleme görevinde başarısız oldun kuşum, sana son bir şans daha vereceğiz..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ