Küstüm, Oynamıyorum: Özgür Demirtaş'a Mesaj Atan Muharrem İnce Ne Dedi?

Muharrem İnce, bilindiği gibi kendi partisinin Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. Kendisine karşı görüş bildiren özellikle gazetecilere de küstüğü haberleri yayıldı. Şimdilik listedeki isimler, Nevşin MengüFatih Portakal ve İsmail Saymaz ancak bu habercilerin arasına bir de ekonomist eklendi: Prof. Dr. Özgür Demirtaş

Demirtaş, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını anlatırken, Nevşin Mengü'den de komik bir yanıt geldi.

Muharrem İnce, bilindiği 2018 seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmuş, ancak Erdoğan kazanmıştı. Ardına aldığı rüzgardan etkilenen İnce, sonrasında CHP'de ayrılarak, Memleket Partisi'ni kurmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun karşısından aday olmayacağını söylemesine karşın, cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan İnce'ye bu seçimleri önemli gören kesimler eleştiride bulunmuştu. 

İnce, eleştirilerden hoşlanmayınca ya kişilerle direkt iletişime geçmeyi ya da iletişimi kesmeyi kendisine yöntem olarak belirledi.

Twitter üzerinden eleştirilerini ileten Şahan Gökbakar'ı aradığı akabinde arayı düzelttikleri görülmüştü.

Şahan Gökbakar'dan Muharrem İnce'ye: 'Bırakıyorum Takibi'

Sonrasındaysa İnce'nin bazı ünlü gazetecilerle arasının bozulduğu haberleri yayıldı.

Burada detayları var👇

Ya Arıyor Ya da Mesaj Atıyor: Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Küstüğü İsimler ve Nedenleri

En dikkat çekeni ise Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a mesaj atması oldu. Muharrem İnce, ünlü ekonomiste "siyasetten anlamadığı" iletmiş.

Özgür Demirtaş'ın mesajı ve diğer iletişim şekillerini ifade etmesi, sosyal medyada çok etkin olan İnce'nin sempatizanları tarafından hoş görülmedi.

Hatta Özgür Demirtaş'ın 2022 Aralık ayı sonlarındaki bir yorumu, yine İnce'ye sempati duyduğu anlaşılan bir Twitter hesabından içerikleştirilmesi üzerinden sorgulandı.

Özgür Demirtaş'ın siyasi matematiği şu şekildeydi. Paylaşım da dikkat çekiciydi.

Muharrem İnce'nin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışanlar da vardı.

Özgür Demirtaş'a ise çevresinden destek gecikmedi.

"He de geç" minvalinde öneriler,

Mevcut siyasi ortamdan beklentiler,

2018 seçim sonuçlarını hatırlayanlar görüldü.

Sosyal medyada akım olan dans üzerinden yola çıkanlarla,

Herkesin her konuyu bilmekle yükümlü olmadığını belirtenler oldu. Sizce Muharrem İnce ne yapmak istemektedir ve Özgür Demirtaş siyasetten anlamıyor mudur?

Nevşin Mengü'nün uyarısıyla Özgür Demirtaş'ın yazım hatasını düzeltmesi de dikkatlerden kaçmadı. Sizi de yorumlara bekliyoruz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Fatih Altaylı, Muharrem İnce'nin Seçim Stratejisini Yazdı: 'Günü Geldiğinde Kemal Bey Lehine Çekilirim'
Yapay Zeka Siyasete de El Attı! ChatGPT'ye Göre Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Nasıl Sonuçlanacak?
Anket: İmamoğlu ve Yavaş Formülünün Oylara Etkisi Ne Oldu?
TİP, Seçimlere HDP Listelerinden mi Girecek?

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
YORUMLAR
16.03.2023

Ben hala özgür demirtaşın nasıl cinnet geçirmediğini anlamaya çalışıyorum ıhlamur mu içiyorsun papatya çayı mı ne içiyosun hocam bize sırrını söle bırak bunları kendi haline sen 😅😅

16.03.2023

Lan sevgili Onedio. Anladik CHP'den fonlusunuz da, Muharrem Ince aleyhinde gosterdiginiz bu cabayi CHP'nin yapacaklarini anlatmak icin gosterseniz? Ayrica Ozgur Hocami severim fakat kendisine gosterilen ilginin sarhoslugunu yasiyor.

15.04.2023

sen inanıyormusun chp nin iktidar olduğunda ülkemiz vede ülkede yaşayanlar için olumlu bir şeyler yapabileceğine chp de ne kadar vatan sever atatürkçü siyasetçi varsa hepsini ya ihraç ettiler yada bir şekilde chp den uzaklaştırdılar ne kadar türkiye cumhuriyeti düşmanı varsa hepsini chp ye doldurdular ama sorsan en atatürkçü onlar

03.04.2023

Muharrem İnce ve benim gibi düşünen akıllı seçmenleri ötekileştirmeye, küçük düşürmeye çalışacağına, konuşamayan koltuk sevdalısı ihtiyar, oy döneminde ayağının altında seccade olduğunu görmeyip zaten oy alamayacağı sağ seçmeni iyice kendinden uzaklaştıran, hdp oyu için terör başını utanmadan içeriden çıkarıcam diyip ülkesini değil oylarını düşünen birine oy verecekleri eleştir. Erdoğandan kurtulmanın tek yolu diğer beceriksiz ihtiyara oy vermek mi? Benim gibi eski chpliler bile Kk den nefret ediyorken sağ kesim asla ona vermez İnce sayesinde biraz RTE oyları kayacak farkında mısınız? İnce nin yükselişini hazmedemiyorsunuz yazık

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ