Kuryeyi Öldüren Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Türkiye’den Nasıl Kaçtı?

İstanbul’da trafikte çarptığı Yunus Emre Göçer’in ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un Türkiye’den kaçtığı ortaya çıkmıştı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Mohamud’un Türkiye’den nasıl kaçtığı da ortaya çıktı.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, 30 Kasım’da İstanbul’da trafikte kurye Yunus Emre Göçer’in kullandığı motora arkadan çarptı.

Ağır yaralanan iki çocuk babası Göçer, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı ancak 6 Aralık’ta hayatını kaybetti.

Yunus Emre Göçer’in hayatını kaybetmesi sonrasında hakkında gözaltı kararı verilen Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un 2 Aralık’ta Türkiye’den kaçtığı tespit edildi.

Birgün Gazetesi’nin yazarlarından Ozan Gündoğdu, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun Türkiye’den nasıl kaçtığını açıkladı.

“Somali CB’nın oğlunun çarptığı Yunus Emre Göçer’in ölümü sürpriz değildi. Entübe haldeydi, yoğun bakımdaydı.”

“30 Kasım’da suçun vasfına taksirle yaralama deniyor. Bu esnada Yunus Emre Göçer Samatya Hastanesi’nde yoğun bakımda, entübe halde. Hayati riski çok yüksek. Aynı gün katili karakoldan salıyorlar. Gözaltına bile almadan, yurtdışına çıkış yasağı bile koymadan…”

“2 Aralık’ta katil tarifeli uçakla yurtdışına çıkıyor. 6 Aralık’ta Yunus Emre Göçer’in ölümü üzerine suçun vasfı taksirle ölüme neden olmaya dönüşüyor. 7 Aralık’ta savcılık yakalama kararı veriyor. Yunus Emre Göçer öldükten sonra…”

“Sanki Yunus Emre Göçer’in ölümü sürprizmiş gibi aklımızla alay ediyorlar. Halbuki bu esnada savcılığın elinde Yunus Emre Göçer’in “ifade veremez tutanağı” var. Bilinci kapalı. Katilin ifadesiyle tutanak tutuluyor, Yunus Emre Göçer’in ifadesi bile alınamıyor.”

Ozan Gündoğdu'nun paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Kuryeyi Öldüren Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlu Türkiye’den Kaçtı
Savcılık'tan Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlu Hakkında Açıklama

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
09.12.2023

Yolda yürürken yurtdışı çıkış yasağı yesen garipsemeyeceğin bir ülkede, konsolosluk arabasıyla kaza yapan birinin ülkeden kaçacağını tahmin etmek çok zor olmasa gerek.

09.12.2023

Kimi, kime şikayet edeceğiz?

09.12.2023

Recep Bey'i Tayyip Erdoğan'a şikayet etmeliyiz.

Bu ülkede yıllarca insanlar haksız yere öldü, 800 madenciyi kaybettik hiç yere halende kaybediyoruz. İnsanlarımız ölüyor ve sorumlu olanlar kaçıyor ya da kaçırılıyor. Hiçkimse hesap vermiyor işin acı tarafı kimseninde umrunda değil. İnsan canının 5 para etmediği bir ülkede yaşıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (16)