Kurumsal Rekabete Hazır Olun: Sony Pictures "Kola Savaşları" İçin Kesenin Ağzını Açtı

Sinema dünyası bir yandan biyografik filmler ile dolup taşarken diğer yandan ürün filmlerinin ekranlara daha çok sık geldiğini görüyoruz. Örnek verecek olursak hepsi de 2023 yılında gösterime giren "Air", "Flamin' Hot" ve "Tetris" bunlar arasında en popüler olanları.

Şimdi ise ürün filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Deadline'ın haberine göre Sony Pictures, "Cola Wars" (Kola Savaşları) filmi için hazırlıklara başladı. Yabancı basına yansıyan haberlere göre Sony, film projesinin haklarını alabilmek için 1 milyon dolar harcadı.

Peki zaten adından da anlaşılacağı üzere bu film neyi anlatıyor? Kola Savaşları, 1980'li yıllardan sonra Pepsi'nin Coca-Cola'nın saltanatına meydan okumasıyla başlayan şiddetli kurumsal rekabeti ekranlara yansıtacak.

Filmde, dünyanın en popüler meşrubat üreticisi The Coca-Cola Company ile PepsiCo arasındaki uzun soluklu ve şiddetli kurumsal rekabeti izleyeceğiz. Ayrıca pazarlama kampanyalarında neler yaptıklarına tanık olacağız.

Bu küresel rekabetin perde arkasında neler yaşandığını anlatan Kola Savaşları'nın senaryosunu Acapulco'nun dizisinin ortak senaristi Jason Shuman ile Arabalar 2'nin senaristi Ben Queen yazacak. Sony, filmin yönetmenliği için Maia Eyre ile anlaştı.

Siz The Coca-Cola Company ile PepsiCo arasındaki rekabeti anlatacak olan "Cola Wars" (Kola Savaşları) hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Hepsi 2024! Estetik ve Görsel Sahneleriyle Son Zamanların En Heyecanla Beklenen Kore Filmleri
Film ve Dizi Dünyasının En İyilerini Onurlandıran SAG (Oyuncular Birliği) Ödülleri'ni Kazananlar Belli Oldu
Rol Aldıkları İlk Film ve Dizileri Görünce Ünlü Oyuncuların Değişimlerine İnanamayacaksınız!

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
27.02.2024

Yıllarca insanlara rekabet gibi gösterilen şirketlerinin sahiblerinin aynı olmasıda ayrı bir konu.

27.02.2024

Aslında bu içeceğin yaratılma amacını konu olarak ele alırlarsa 3. Dünya savaşı başlar! kola adı verilen bu içeceğin iç organlarınıza en çokda böbreklerinizin iflasına yönelik yapıldığını bilseniz kanınız donar ! İnsanın can güvenliğinin 2 düşmanı var 1 kola üreticileri 2 sigara üreticileri

27.02.2024

Filmden ziyade belgesel olsaydı tadından yenmezdi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ