Kuruluş Osman Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman 113. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman dün akşam 112. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi 4 sezondur hemen her bölümde heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Peki, Kuruluş Osman'ın son bölümünde neler oldu? Kuruluş Osman son bölüm fragmanı burada! İşte, Kuruluş Osman 113. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Hakan Yılmaz ve Özge Törer yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Metin Günay üstleniyor, senaryosu ise Mehmet Bozdağ'ın kaleminden çıkıyor.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın son bölümünde neler oldu. İşte Kuruluş Osman dizisi 112. bölüm özeti. 👇

Bala Hatun ve Şeyh Edebali'yi kurtarmak için harekete geçen Osman Bey, Marmaracık Hisarı'na gidiyor. Burada Osman Bey'i, Sultan Alaeddin teslim alıyor.

Bu arada Sultan Alaeddin'in de Osman Bey için bir palanı var. Sultan Alaeddin, onu tahttan indirmesinden korktuğu Osman Bey için ölüm fermanı çıkarıyor. Bu karar İsmihan Sultan ile Sultan Alaeddin'i ters düşürüyor. Çünkü onun Osman Bey için başka planları var.

İsmihan Sultan'ın planının ilk adımı Kantakuzenos ve Olof'a Osman Beyi'i kaçırtmaktır. Sultan, daha sonra "Osman Bey firar etti" diyerek halkı galeyana getirmeyi hedefliyor. Peki, bu plan İsmihan Sultan'a ne kazandıracak?

Osman Bey'in de Kantakuzenos ve Olof için planları vardır. Şimdi Kantakuzenos'un hayatı tehlikede. Bakalım Osman Bey, Kantakuzenos'a ne yapacak...

Bengi Hatun, Olof ile İsmihan Sultan'ın birlikte yaptığı plandan haberdar olur. Olanlara tepkisini saklamayan Bengi Hatun ile İsmihan Sultan arasında neler yaşanacak?

Tüm bunlar yaşanırken Yenişehir halkı zor durumdadır. Kıtlık ve hastalıkla boğuşan halkı kim kurtaracak? Şimdi Malhun Hatun, Osman Bey olmadan bunca zorlukla başa çıkmalı.

Kuruluş Osman 113. bölümde neler olacak? Kuruluş Osman fragmanı burada. 👇

Kuruluş Osman 113. Bölüm Fragman: "Bizden büyükler. Bizden çoklar. Evelallah biz onlara dengiz!"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Kuruluş Osman 112. Bölüm

Kuruluş Osman 112. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça İzle

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!