Aksiyon sahneleri, kostümleri ve tarihi atmosferiyle çok konuşulan Kuruluş Osman'daki performansıyla takdir toplayan Burak Özçivit zaman zaman yurt dışında katıldığı etkinlikler, reklam anlaşmaları ve geliriyle gündeme düşüyor.
Özçivit son olarak gayrimenkul imparatorluğuyla manşetlere yerleşti. Gazetemagazin'in özel haberine göre, 1 milyar TL'lik servete sahip olan isim X'te goygoy malzemesi çıkardı.
1 gram yeteneği olsa helal olsun dicem de, modellikten yolunu bulmuş, hükümet yanlısı bir varoş için fazla para hakikaten.
Asıl soru bu parayı nerden buldu? Oyunculuktan bu kadar çok para kazanılabilse bu adamdan 10 gömlek üstün oyuncular neden bu kadar çok kazanmıyor? Yala yala akla akla🤣
TRT'yi yasakladım. Baktımki TRT'yi izleyenler tıpkı alkolikler gibi, sigara içenler gibi bağımlı. Yeşilay TRT seyredenleri de kurtarma programına almalı.