Kuruluş Osman Dizisinde Sürpriz İsim: Murat Serezli Konuk Olacak!

Nevra Serezli ve Metin Serezli'nin kendileri gibi oyuncu oğulları Murat Serezli, fenomen diziye konuk oluyor. Son olarak Savaşçı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Murat Serezli, ATV'nin beğenilen kurgusal tarih dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde yer alıyor. Peki Murat Serezli, Kuruluş Osman'da hangi karaktere can verecek? İşte detaylar...

52 yaşındaki başarılı oyuncu Murat Serezli, Kuruluş Osman dizisine konuk olarak geliyor. Çarşamba akşamları 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla reytinglerde büyük başarılar elde ediyor. Murat Serezli'nin ise dizide sürpriz bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Kuruluş Osman'da Büyük Sürpriz

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 3. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bozdağ Film imzalı yapımın senaristliğini Mehmet Bozdağ yaparken, yönetmen koltuğunda Metin Günay oturuyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman yarın akşam 86. bölümüyle ekranlara gelecek.

Murat Serezli Konuk Oldu!

16 Mart Çarşamba 86. bölümüyle 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman'a Murat Serezli konuk oldu. Serezli'nin dizide sürpriz bir karaktere hayat vereceği ifade edildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kuruluş Osman 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!