Kuruluş Osman'dan Bölüm Başı 4 Milyon TL İsteyen Burak Özçivit'in 33 milyonluk Rolls-Royce Aldığı İddia Edildi

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, son dönemde hem Kuruluş Osman'dan 4 milyon TL istediği hem de Fahriye Evcen'le ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. Kuruluş Osman'dan ayrılan Burak Özçivit, bu kez bambaşka bir iddiayla yine gündemdeki yerini almayı başardı. Ünlü oyuncunun 33 milyon TL'lik özel üretim Rolls-Royce Cabrio aldığı iddia edildi.

Kaynak: Gazete Magazin / Umut Ünver

Kuruluş Osman'la gündemden düşmeyen Burak Özçivit, bölüm başı 4 milyon TL istediği iddialarıyla çok konuşulmuştu.

Bu iddiaların hemen ardından oyuncunun diziden ayrıldığı öğrenildi. Hatta öyle ki, 4 değil 6 milyon istediği de iddialar arasında yerini aldı. Ünlü oyuncu daha sonra da eşi Fahriye Evcen'le ayrıldığına dair iddialarla konuşuldu. Ancak ünlü çift, kısa sürede bu durumu yalanladı.

Gazete Magazin'den Umut Ünver'in haberine göre, ünlü oyuncu 33 milyon TL değerinde araba aldı.

Burak Özçivit Haziran ayında aldığı iddia edilen 35 milyonluk Porsche marka GT3 modelin ardından bu kez de 33 milyon TL'ye Rolls Royce marka Cabrio model araba aldığı iddialarıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun yeni arabasını koleksiyonuna eklediği iddialar arasında yer aldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dilan Çıtak ile Levent Dörter’in Evliliğinde Kriz İddiası: Sosyal Medyada Birbirlerini Sildiler!
Vine Videolarıyla Tanınan Komedyen Emre Mutlu, 133 Kilo Vermesinin Ardından Değişimini Paylaştı!
İfşa Görüntüleriyle Gündeme Gelen Icardi'ye Bir Kötü Haber de Mahkemeden: Davayı Wanda Nara Kazandı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Nebahat Çehre’nin "Şort Sayfiye Yerinde Giyilir" Çıkışı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
YORUMLAR
21.08.2025

BU PARALARI NASIL KAZANIYOR ACABA

21.08.2025

trt veriyor kardeşim milletin parasını dağıtıyor iste

21.08.2025

bende borçlaeımı ödemek için 100.000 tl ihtiyaç kredisi çekeyim dedim ona bile red geldi amk

21.08.2025

tayyip buna ve düzyatana yaradi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ