Kuruluş Osman 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kuruluş Osman Fragman ve Son Bölüm Özeti

Bozdağ Film imzalı ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yakın zamanda sezon finali yapması beklenen dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer ve Serhat Kılıç yer alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kuruluş Osman 97. bölüm fragmanını ve son bölüm özetini haberimizde sizler içi derledik.

İlk bölümü 20 Kasım 2019 tarihide yayılanmaya başlayan ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu 1. Osman'ın hayatını ve dönemdeki olayları konu alan tarihi dizi her hafta Çarşamba günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İşte Kuruluş Osman fragman ve son bölüm yaşananlar.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Çobanoğlu Ali Bey ve Osman Bey arasında yaşanan gerilim devam ederken Turgut Bey'in Atabey Ahmet cinayetinde adı geçmektedir. Osman Bey ise bu durumda Turgut Bey'i teslim etmemesi sonucuda Romanos ve Cebe'nin oyunu işler. Osman Bey bir taraftan Bursa'nın fethi için adımlarını ilerletmeye çalışırken diğer taraftan kendisine oynanan oyunları çözmeye çalışır.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış