Kuruluş Osman 77. Bölüm Tek Parça İzle: Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar…

ATV’nin sevilen dizilerinden Kuruluş Osman dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Kuruluş Osman 77. son bölümde, Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana attı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için, Kuruluş Osman son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri, Kuruluş Osman fragman ile ilgili detayları araştırıyor. İşte Kuruluş Osman son bölüm yaşananlar ve Kuruluş Osman 77. bölüm tek parça full izleme ekranı…

Kuruluş Osman son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı Kuruluş Osman 77. son bölüm tek parça izleme linki paylaşıldı. İşte Kuruluş Osman son bölüm yaşananlar…

Kuruluş Osman Son Bölüm

Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikola'dan Mari'nin intikamını almak için Osman Bey'le birlik olan Kosses ise Rogatus'u yanına çekme uğraşındadır.

Osman Bey, gizlice Kayı Obası'na giderek ağabeyi Gündüz Bey'le sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşah'ın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar. Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için Osman Bey'in planı ne olacaktır? Gizlice Kayı Obası'na giden Osman Bey'i bekleyen tehlike ne? Osman Bey, Vezir Alemşah ile tekfurların ittifakını bozabilecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'la nasıl hesaplaşacak? Kayı postuna oturan Gündüz Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

Kuruluş Osman 77. Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kuruluş Osman 78. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV, Kuruluş Osman 78. yeni bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Kuruluş Osman fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Popüler İçerikler

İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede