Kuruluş Osman 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Kuruluş Osman 70. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı…

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine vatandaşları ekrana kilitledi. Kuruluş Osman 70. bölümde, Tekfurlar tek vücut olarak, hızla büyüyen ve bölgeyi ele geçiren Osman Bey’in karşısına çıkmak için planlar yapmaya başladı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kuruluş Osman 70. bölüm tek parça full izleme ekranı belli oldu. Ayrıca Kuruluş Osman 71. Bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kuruluş Osman 70. bölüm tek parça full izle ekranı ve Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…

ATV’de Osmanlı Devleti’nin kuruluşunun anlatıldığı ve başrolünde Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisi, reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan son bölümde birbirinden heyecanlı anlar yaşanırken, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

'Kuruluş Osman'ın 70'inci bölümünde Osman Bey'in yaptığı fetih ve tekfurların kervanına el koyması bölgede büyük yankı uyandırırken, tekfurlar günden güne büyüyen Osman Bey'i ve oğlu Orhan'ı ortadan kaldırmak için hain bir plan yapar. Osman Bey, ticaret konusunda yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırmak için valiyle görüşmek üzere Nikea'ya gitmeye karar verince tekfurlar da harekete geçer.

Bu yolculuğunda Osman Bey'e eşlik etmek isteyen Malhun Hatun, Orhan'ı Bala Hatun'a emanet eder. Osman Bey ve Malhun Hatun'u Nikea yolunda tekfurların kurduğu ölümcül tuzak beklemektedir. Osman Bey'in ortadan kaldırılması ile doğacak boşluğu Turgut Alp'in dolduracağını düşünen Mari Kosses ise üzerindeki tesirini artırmak için Turgut Alp'le bir araya gelir.

Kuruluş Osman 70. Bölüm İzleme Ekranı

Kuruluş Osman 71. Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
11.11.2021

Bu paylaşımın bir makale sitesinden satın alındığına yemin edebilirim ama etmesem iyi olur. Milletin rızkıyla oynamayalım. Derken etmiş kadar oldum zaten lwleleofpflefo

Pasif Kullanıcı
11.11.2021

ondan sonra biri çıkıyor kılıcıyla sokaklarda insan öldürüyor ne bekliyordunuzki?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ