Kurtlar Vadisi Dizisinin Zamanının Çok Ötesinde Tespitler Yaptığını Kanıtlayan 16 Saniyelik 'Putin' Sahnesi

Bir dönemin efsanesi, hala her sahnesinden ayrı detayların fışkırdığı Kurtlar Vadisi dizisinin 18 yıl önce çekilen bir sahnesi yeniden gündem oldu. O sahnede Zafer Ergin'in canlandırdığı Mehmet Karahanlı, Putin ile ilgili 'Rusya'yı yine eski günlerine döndürecek' diyor.

İşte o sahne:

Popüler İçerikler

Tesettüre Girip Adını Değiştirmişti: Popstar Alaturka'nın Efsanesi Özlem Güneş Tesettürden Çıktı!
Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
YORUMLAR
25.02.2022

Tam bir sağcı dizisiydi mafyaya ovgu hele basroldeki herifler of of gereksiz yere abartilmis bir baska yapim

Dizi gereği abartılmış sahneleri olabilir ancak Türkiye nin dış istihbarat ve dış ülke operasyonel gücü hiç bir ülkenin boy ölçüşemeyeceği ölçüde büyük. Bir başka ülkede 3. Ülke konsolosluktan sığınmacı durumunda bir düzine adamı operasyon düzenleyip alacak kaç ülke var? Türkiye istihbaratı ve operasyonel gücü bunu bir çok defa yapıyor. ABD ingiltere dilekçe ve dosya ( Uluslararası arama emirleri ile) ile adam alırken Türkiye ye bunu tanımadıkları için Türkiye de her zaman eliyle koymuş gibi alıp geliyor. En basitinden Öcalan verilmeseydi şuan Suriye nin tamamı Türk ordusunun kontrolündeydi. Bu olaylar esnasında israilin içinde filistinde operasyon çeken Rusya ile çeçenlerle beraber savaşan isimler bu ülkede üst düzey siyasetin içinde bulundular. Bunları anlatan en yakın dizidir kendileri. Solcuların boş beleş sokak yakıp yıkan dizilerini izleye izleye büyümüşsünüz belli ki.

26.02.2022

o kadar genel bişi diyo ki :D buna tespit denirse artık...

26.02.2022

Kurtlar vadisini anlayarak ve severek izleyen insanlar zeki olur ama sevmeyen ota boka laf atan andavallar izlerse boktan bi dizi görünümü alır yorumlarda da Sinan Semih ve selin adlı 3 gereksiz şahısta bunların içinde

26.02.2022

Necati? Sen misin?

TÜM YORUMLARI OKU (14)