Kurban Bayramı Tatili 9 Güne Çıktı

16 Eylül de izinli sayıldı, Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerine bayramdan önce maaşları ödenecek.

Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı. 

Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Kurban Bayramı'nın ertesi günü (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinli sayılacak. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak.

Maaş ödemeleri bayram öncesi

Başbakan Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin de Kurban Bayramı'ndan önce yapılması için bakanlıklara talimat verdi. Maaş ödemelerinin 08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

AA

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR

Bu kararlar özel sektör için de geçerli olsun. Yılda 1 defa bile olsa, herkes eşit ama kamu kurum ve kuruluşları daha eşit demesinler. En eşit onlar. biz daha mı az eşitiz?

28.08.2016

çıktı da bana mı çıktı biz yine beş gün :/

28.08.2016

Günümüzde oğlunu allah istedi diye kesmeye calışan bir adam görsek anında deli hastanesine tıkarız, ama gel gör ki bundan binlerce yıl önce biri bunu yapınca allahın sevgili kulu oluyor bayram falan oluyor.

28.08.2016

tamam

TÜM YORUMLARI OKU (14)