Kurban Bayramı Bilançosu: 30 Bin ‘Acemi Kasap’

Kurban Bayramı bugün sona eriyor. Bayram boyunca ülkenin dört bir yanında kurban kesimi gerçekleştirildi.

Bakan Fahrettin Koca, 30 bin kişinin kesim sırasında yaralandığını ve 83 kişinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

“Kurban bayramı boyunca kesim işlemi sırasında yaşanan kazalar sebebi ile 951 kişi ambulansla alınarak, 29.032 kişi ise bizzat başvurarak sağlık kurumlarımızda tedavi gördü.”

“Durumu ağır olup operasyon geçiren 83 kişinin tedavisi devam etmektedir. Hastalarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bayram gündemine dâhil olan bu gibi olaylar hepimiz için üzücü.”

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Kurban Bayramı Sayesinde Kavurma Komasına Giren Kullanıcıların Güldürme Garantili Tepkileri!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

2010 Yılındaki Nokia Siparişi 16 Yıl Sonra Eline Ulaştı
Bir Banka Çalışanı, ATM'den Para Çektikten Sonra Dolandırılmamak İçin Hangi Tuşa Basılması Gerektiğini Söyledi
Onedio Okurları Seçti: En İyi Gündüz Kuşağı Programı Ödülünü Müge Anlı'ya Takdim Ettik!
YORUMLAR
01.07.2023

Bilmem kaç bin suriyeli sağlık çalışanı alınacakmış iddia doğruysa 30 bin 1 olabilir sayı ve kurban benim kendimi keserken kendimi kesecem….

01.07.2023

Kurbanı ucuza getirmek için millet kendi kesmeye çalışmış..

01.07.2023

bir sonraki baryam da kendinizi bilerek kesin de kurtulalım her sene aynı sahneyi izlemekten bıktık amin ecmain inşeallah

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ