Kur'an Kursunda Yaşanan İstismar Ailelerin Şikayeti Sonrası Ortaya Çıktı

Denizli'de Kuran kursunda hafızlık eğitimi alan 2 öğrenciyi istismar ettiği öğrenilen yurdun aşçısı Ali D., ailelerin şikayeti üzerine tutuklandı.

Denizli müftüsü, olay açığa çıktıktan sonra şahısla kurumun ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Akköy İmamı Azam Yatılı Kuran Kursu’nda 5 ay önce meydana gelen olayda, yurtta aşçılık yaptığı öğrenilen Ali D.'nin 12 yaşındaki 2 hafızlık öğrencisini taciz ettiği iddia edildi.

Kurstan dövülerek kovulmuş.

Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre, bir süredir devam eden istismar çocukların olayı ailelerine anlatması ile birlikte ortaya çıktı. Aile üyelerinin şikayeti sonrası kurs yetkilileri tarafından dövülerek kovulduğu öğreninlen Ali D., İzmir'de yakalanarak Denizli'ye getirildi. 

Burada çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanan şüpheli cezaevine konuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı müfettiş görevlendirdi.

Bu arada Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilen müfettişlerin konu hakkında inceleme başlattığı, yönetmelik şartlarına uygun olmayan bir personelin neden görevlendirildiği yönünde soruşturma yürüttüğü belirtildi.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık olayın ortaya çıkmasıyla birlikte şüphelinin ilişiğinin kesildiğini kaydetti.

İlgili haberler

Kur'an Kursunda 14 Çocuğa İşkence ve Cinsel İstismar Davasında Mağdur Aileleri Saldırıya Uğradı
Yatılı Kuran Kursunda Cinsel İstismara Uğrayan Çocuklar Anlattı: 'Tekme Tokatla Yerden Yere Vuruyordu'

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
06.11.2022

Henüz vakit varken ailenize sahip çıkın!

06.11.2022

binanın renkleri manidar 😂😂😂

06.11.2022

Maalesef kursun aşçısına tutup imanını veya içini açıp bakamıyorsun Sonuçta bir kursun aşçısı hangi ortamdan geliyor bilinmiyor birincisi bu ikincisi de yıllarca okullarda olsun üniversitelerde olsun hocaları tarafından taciz tecavüze uğrayan kızlar var erkekler var ama hiçbir zaman bir okul kapatılmadı hiçbir zaman da işte yok yosun kapalı falan denmedi ama bu bir Kur'an kursu olunca nedense içlerinde hainlik ve pislik olanlar ortaya çıkıyor gittiğiniz zaman barlarda pavyonlarda Türkiye'de bir sürü pislik var ve oralarda yaşanan skandallar malumunuz Ama onların hiçbiri kapatılmıyor ve sizin gibi geri zekalılar tarafından da eleştirilmiyor bu da bir garip değil mi

06.11.2022

Bir hoca ile bir öğrencisi resmi kurum içerisinde cinsel ilişkiye girerse hapis cezasına kadar yolu var ve bu yüzden hapise giren çok öğretmen oldu. Buradaki avukat arkadaşımız anayasada ki kurallarını daha iyi bilir ben oraya girmeyeceğim, beni aşar. Lâkin Ensar vakfı gibi bu kurumlarda olan olayların hepsinin üzeri örtülüyor hatta "Bir kereden bir şey olmaz!" deniliyor. Dolayısıyla insanlar artık bıktı. Ya adam akıllı cezasını verin ya da bu kurumları kapatın diyoruz artık...

TÜM YORUMLARI OKU (18)