Kuran Kursu Hocası CHP'li Vekile Seslendi: 'Cuma Hutbelerinde Siyaset Yapılıyor, Reise Bunu Anlatın'

CHP'li milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara'nın Keçiören ilçesinde taziye ziyareti için gittiği bir Kuran kursunda, bir hocanın kendisini AKP'li zannederek 'Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil. Reis'e bunu anlatın.' dediğini aktardı. 

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara’da bir Kuran Kursunu ziyaret etti. Kuran Kursu hocası Kaya’yı AKP milletvekili zannederek, “Cumhuriyetin kurulduğu yıllardaki Diyanet İşleri’ni arar olduk. Çocuklarımız dinden uzaklaşıyor. Reis’e söyleyin Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil” dedi.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre Yıldırım Kaya, CHP milletvekili olduğunu açıklayınca da Kuran Kursu hocası, “Sizden buraya pek gelen olmazdı” diye konuştu.

"Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yaşadıklarını Meclis kürsüsünden paylaşan Kaya, sosyal medyadan da şu açıklamada bulundu: “Keçiören’de bir kuran kursuna taziyeye gittim. Kuran kursu hocası beni AKP Milletvekili sanarak: “Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil. Reis’e bunu anlatın.” dedi Değerli Hocam sözünüzü Meclis kürsüsünden, Sn. Erdogan’a ve AKP Milletvekillerine ulaştırdım.”

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Konuşmasını Takip Eden İsrail Heyeti Dikkat Çekti
YORUMLAR
11.03.2022

Ülkenin tapusu olan antlaşmayı tartışmaya açmak, ülkenin demografik yapısını değiştirmek, eğitim sistemini bozmak, nitelikli meslek gruplarını hedef almak gibi buram buram vatan hainliği ile bağdaştırılabilecek şeyler "siyaset yapmak" tabiri ile geçiştirilemez aslında, lakin toplum cehalette master yaptığı için basit geliyor bunlar. Sonuçlarının ne olacağını kestiremiyorlar.

11.03.2022

bize bilmediğimiz şeyler söyleyin.

11.03.2022

Dinime ta’n eyleyen vari müselman olsa Reis?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ