Kur’an Kursunda Çocukları Döven İmam Gözaltına Alındı

Ağrı’nın Diyadin ilesinde Kur’an kursu öğrencilerini tekme tokat dövdüğü görüntüleri ortaya çıkan imam görevden alındı. Sosyal medyada büyük tepki gören görüntülerin ardından imamın gözaltına alındığı açıklandı.

Diyadin’de bir Kur’an kursunda imamın çocukları tekme tokat dövmesiyle ilgili görüntülerin bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanması üzerine Diyadin Kaymakamlığı inceleme başlattı.

Kur’an kursundaki güvenlik kamera görüntülerinde şiddet uyguladığı tespit edilen ve ismi açıklanmayan imam, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince görevden uzaklaştırıldı ve gözaltına alındı.

Ağrı Valiliği’ndan olayla ilgili yapılan yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Bugün sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında, ‘İmam çocukları tekme tokat dövdü’ başlıklı haber ile ilgili Valiliğimizce basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur. Diyadin ilçemizde görev yapan bir imamın çocuklarımıza şiddet uyguladığı iddia edilen görüntüler üzerine Diyadin Kaymakamlığımızca ivedilikle inceleme ve soruşturmaya başlanılmış olup, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince adı geçen İmam-Hatip görevden uzaklaştırılmış ve adli mercilerimizce gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

'Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'yi Bırakıyor mu?' İddiasına Astrologdan İlginç Bir Yanıt Geldi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.04.2024

Ben Deistim ama başta Müslümanların tartışması gereken çok şey var.Mesela İslam'da maaşlı namaz kıldırma memurluğu diye bir müessese var mıdır ? Hangi ayet yada hadis böyle bir kuruma onay vermiştir ?! Devletten maaş alan bu şahıslara hutbeler başta olmak üzere Tanrı adına konuşma yetkisini kim vermiştir ?

18.04.2024

Bize denk gelmiyor ki şöyle bir yobaz terbiye edelim evire çevire Allah yarattı demeden....

18.04.2024

Az daha yüz bulsalar medrese falakası atacak geri kafalı, vicdan yoksunu vahşiler. Çocuğunu neden gönderirsin zaten buralara?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ