Küplere Bindi: Bafa Gölü'nün Etrafına Atılan Çöpleri Fark Eden Tuğba Özay "Vatan Hainleri" Diye Seslendi!

Tuğba Özay, Bafa Gölü girişine atılan çöplere sosyal medyadan paylaştığı video ile isyan etti. 'Bu nasıl zihniyet? Doğaya nasıl kıyarsınız? Nasıl bir vatan, yurttaşlık sevginiz var? Bunu yapanlar vatan haini” şeklinde sert ifadeler kullanan isim küplere bindi!

Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, adını zaman zaman yaptığı dikkat çekici açıklamalarla duyuruyor. Ünlü isim, hem mankenlik hem de şarkıcılık kariyerinde elde ettiği başarıların yanı sıra, magazin dünyasındaki cesur tavırlarıyla da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı "sperm bankası" itirafıyla gözleri üzerine çeken Tuğba Özay yaptığı samimi açıklamalarla konuşulan isimlerden biri olmayı sürdürüyor.

Açıklamasının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz👇

Özel Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamalar Yapan Tuğba Özay'dan "Sperm Bankasından Çocuk Yapabilirim" İtirafı

Sosyal medya hesabından yaptığı başka bir video paylaşımıyla dikkat çeken Özay, Bafa Gölü'nün etrafındaki kirlilik karşısında resmen çileden çıktı!

Arkadaşlar ben yine çıldırdım .. ben ülkesine , doğaya , yaşadığımız bu dünyaya aşık bir insanım .. Ben daaayaaanaaamıııyoooruuummm ..! İnsanları katlediyorsunuz ..! Hayvanları katlediyorsunuz ..! Doğayı katlediyorsunuz ..! Güzel insanlar ülkemden birbir kaçıyor ..! Yazıııkkkk ..! Tüm partilere , tüm yönetimlere sesleniyorum ..! Çöp atanlara da ağır cezalar verilsin ..! Çalışmayan belediyeler de çöp cezası alsın ..! Ben anlatmaktan yoruldum siz cennet ülkeme ihanet etmekten yorulmadınız ..!!!

"Ben artık bu ülkede yaşamaktan yoruldum" diyen Tuğba Özay, Bafa Gölü'nün kenarına atılan çöpleri göstererek "Siz vatan hainisiniz!" ifadeleriyle isyan etti.

İşte o anlar 👇

İlginizi Çekebilir:

Virüsler Ortalıkta Kol Gezerken Kozmetik Ürün Deneme Yöntemi Geliştiren Özge Ulusoy Akıl Tutulması Yaşattı
Ayakta Uyumuşuz: Bir Süredir Kalbi Boş Olan Mert Yazıcıoğlu'nun M Lisa ile Aşk Yaşadığı İddia Edildi
Uğur Dündar'dan Eski Dostu Reha Muhtar'a Destek: "İnşallah Çocukları Sevgili Babalarına Kavuşacak"

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
22.08.2024

geçen sene ben de gitmiştim ve her yerde bisküvi ambalajları, plastik poşetler, şu ve içecek şişeleri falan vardı. pislik bazı insanların içine işlemiş. denetim ve ceza da olmayınca sonuç tam bir felaket oluyor.

22.08.2024

Bir millet kimse , neyse o şekilde yönetilir.

Pasif Kullanıcı
22.08.2024

O kadar haklısın ki bu ülkenin insanı sözde vatansever, sözde milliyetçi, sözde dindar. Gerçekte yarısından fazlası vatan haini, arap aşığı ve din sadece başka dünyadan korku unsuru. Düşman yapmaz bu kadar kötülüğü bu vatana.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ