Kupayı Reddeden Ebubekir Sofuoğlu'na Fatih Altaylı'dan Okkalı Yanıt: 'Millet Bunu Adam Zannediyor'

Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan’ı 3-2’lik skorla yenerek unutulmayacak bir tarihe imza attı. Yıllardır beklenen o kupa sonunda Türkiye'ye geldi.

Her güzel olayda olduğu gibi bu şampiyonluğa da gölge düşürenler oldu. O isimlerden biri de Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'ydu.

Kupayı reddettiğini söyleyen Sofuoğlu, “Hani sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması önemliydi? Lezbiyenlik ahlaklılık mıdır? Yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum. Lezbiyenlik şampiyonlukla meşrulaşacaksa, dünya çapında başarılı bir hekim de organ mafyası ile çalışabilir öyle mi?” dedi.

Sofuoğlu'na bu paylaşımı nedeniyle tepki yağdı. Gazeteci Fatih Altaylı da 'Kupayı reddediyorum' açıklamasını yorumsuz bırakmadı.

Altaylı, "Bizim oturduğumuz yerin 1.5 km altı Kasımpaşa. Sen bunu kabul etsen ne olur, kabul etmesen ne olur. Burada adını ağzımıza alarak onu şereflendirmemizin alemi yok fakat geçen gün AK Parti’ye oldukça yakın bir arkadaşımızın yanında bunun bahsi açıldı. “Niye tepki göstermiyorsunuz? Biz göstersek bunlar dinsiz imansız, kemalist diyecekler. Siz benden daha çok öfkelisiniz bunlara niye sesinizi çıkarmıyorsunuz? dedim." dedi.

"Deli o" dedi. Deli de her tarafta adı geçiyor. Bunun deli olduğunu sen biliyorsun da ben bilmiyorum, sokaktaki vatandaş bilmiyor. Millet de bunu adam zannediyor." ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'nın yorumunu buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Şampiyonluğun Ardından Babasına Seslenen Gizem Örge'nin Sözleri Herkesi Ağlattı!
Melissa Vargas'ın Canlı Yayında Takım Arkadaşlarına Yaptığı Şaka Gündem Oldu!
Ciğeri Söküldü! Zehra Güneş'in Santarelli'nin Sırtına Vurduğu An Kahkaha Attırdı!

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
05.09.2023

Yurtlara, kuran kurslarına emanet edilen çocuklar tecavüze uğrarken aklın vicdanın ahlakın neredeydi sayın ordinaryus poofff

06.09.2023

Denizdostu çelik denen dangalak, barlarda 14 yaşındaki kızlara tecacuz ediliyor, lgbt destekçimiz birbirinizi g.tten beceriyorsunuz kalkmış kuran kurslarına laf edion

05.09.2023

Gerçekten öğğkk geldi artık adını bile duymadığımız herkes bu olaydan kendine bişey çıkardı ya, pes.

05.09.2023

Her cumhuriyet ve Atatürk düşmanını deli deyip korumaya alanlar, sizin de kanınız bozuk

TÜM YORUMLARI OKU (41)