Kulüp "Fıstık İsmet" Barış Arduç Kimdir? Barış Arduç Kaç Yaşında ve Nereli?

Dijital film ve dizi platformu Netflix Türkiye başarılı projeler yapmaya devam ediyor. Televizyon ve online platformların kıyasıya yarıştığı şu günlerde iddialı dizilere bir yenisi eklendi. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yaptığı Kulüp adlı dizi konusuyla dikkatleri üzerine çekerken oyuncuları ise araştırılıyor. Merak edilen oyunculardan biri de dizide Fıstık İsmet karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Barış Arduç. Peki Kulüp'ün Fıstık İsmet'i Barış Arduç kimdir? Barış Arduç kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Son zamanlarda dikkat çeken yapımlarıyla gündeme gelen Netflix Türkiye başarılı dizilerine bir yenisini daha ekledi. 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir annenin, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlamasıyla yaşananları konu edinen Kulüp dizisinin oyuncu kadrosu ise dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Kulüp dizisinin Fıstık İsmet'i Barış Arduç'a dair tüm detaylar...

Kulüp Dizisinin Fıstık İsmet'i Barış Arduç Kimdir? Barış Arduç Kaç Yaşında?

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre'de dünyaya geldi. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Barış Arduç, İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüdü. Daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011), Dinle Sevgili (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) gibi dizilerde rol aldı.

Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı dizide yer aldı. Daha sonrasında Kuzgun ve Çukur adlı dizilerde de rol aldı.

Barış Arduç Rol Aldığı Yapımlar

  • 2019 – Kuzgun (Kuzgun) (TV Dizisi)

  • 2017 – Mutluluk Zamanı (Mert) (Sinema Filmi)

  • 2015 – Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)

  • 2015 – Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)

  • 2014 – Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)

  • 2014 – Deliha (Cemil) (Sinema Filmi)

  • 2013 – 2014 – Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)

  • 2012 – 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)

  • 2011 – Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)

  • 2011 – Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)

  • 2011 – Pis Yedili (TV Dizisi)

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
05.11.2021

He was brought to the fame he has today with the KA production and the leading actress Elsin Sangu. Mr Arduc seems to have forgotten that, his ambitions will lead him to self destruction. You are not the first that has gone to the top and sooner or later crash.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ