Kulübede Bağlı Köpeğe Ateş Eden Şüpheli Yakalandı

Başakşehir'de kulübede bağlı bir köpeğe silahla ateş edip, yaraladığı güvenlik kamerasına yansıyan şüpheli yakalandı. Şüphelinin 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma' suçundan arandığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında, Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Bir kişinin kulübede bağlı köpeğe silahla ateş ettikten sonra sopa fırlattığı polise bildirildi. 

Sevk edilen polis ekipleri çevredeki güvenlik kamera görüntüleri inceledi. Polis ekipleri, olayı A.B.Z.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Şüpheli, Fatih Atikali Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede, şüphelinin olayda kullandığı tabanca ile 3 fişek ele geçirildi. A.B.Z., 'Silah ile Kasten Hayvan Yaralama' ve 'Ateşli silahlara muhalefet Kanunu' suçlarından adliyeye sevk edilecek. Öte yandan şüphelinin 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma' suçundan arandığı tespit edildi.

Köpeğe ateş etme anları kameraya yansıdı

Evde yapılan incelemede, şüphelinin olayda kullandığı tabanca ile 3 fişek ele geçirildi. A.B.Z., 'Silah ile Kasten Hayvan Yaralama' ve 'Ateşli silahlara muhalefet Kanunu' suçlarından adliyeye sevk edilecek. Öte yandan şüphelinin 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma' suçundan arandığı tespit edildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelinin kulübede bağlı olan köpeğe silahla ateş ettikten sonra sopa fırlattığı görülüyor.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
04.03.2022

Yarın salarsınız orospu çocuğunu

04.03.2022

Allah belani versin senin 7 ceddini skiyim amk cocugu ne istedin hayvandan nasil korkmus yavrum it allahim insallah burda cezasiz kalir da bir sekilde sen onun cezasini verirsin.... Sinirimi alamıyorum

04.03.2022

Savunmasız hayvana zarar verir, insana zarar verir, bu tiplerin rehabilite edilmesi mümkün değil gereksiz yere sınırlı kaynaklarımızı tüketiyorlar böyle tipler, bunlar itlaf edilip gübre falan olarak kullanılsa topluma daha faydalı olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ