Kullanışlı Olmakla Birlikte Estetik Açıdan da Oldukça Hoş Duran 21 Mükemmel Ürün

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

1. Sıcaklar geldi, ama yelpazeler de demode değil mi...

Teknoloji çağındayız yahu! Bu minnoş kulaklı el vantilatörü, şarjlı olduğu için sıcakladığınız anlarda kablo derdi olmadan hep yanınızda olacak. Satın almak için hemen buraya tıklayın!

2. Hepimiz cilt temizliğimize önem veriyoruz...

Peki ya hiç bir ahtapottan yardım aldınız mı? Bu cilt temizleme fırçası cildinizi ölü derilerden arındırırken, en yakın arkadaşınız olacak. Buraya tıklayıp satın alın!

3. Gecenin bir saati ayağınıza batan oyuncaklara son!

Çocuklar için üretilmiş olan bu duyusal ve dokunsal deneyim sağlayan oyuncak, balonlu ambalaj patlatıyormuş gibi bir his verecek. Hem de yumuş yumuş olduğu için yerde unutsanız da ayağınıza batmaz, eheh. Linki şöyle bıraktım.

4. Vaktimizin çoğunu ofiste, iş yerinde geçiriyoruz...

Ve klasik ofis eşyaları kadar sıkıcı bir şey görmemişimdir. Bu dolunay baskılı mousepad'den başlayarak masanıza ufak dokunuşlar yapabilir, biraz olsun ofisi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Şu linkten alın.

5. Ofis demişken, içtiğimiz kahvelerin haddi hesabı yoktur...

Uyanık kalacağım diye masayı leke yapmaya da gerek yok tabii. Tam da arı gibi çalıştığımız ofisimize layık olan bu ahşap bardak altlığı seti, her seferinde size ne kadar sıkı çalıştığınızı hatırlatacak! Linki şöylece bıraktım.

6. Dünyanın en sevimli diş fırçası bekçisi banyonuzda!

Tek bir fırça hareketi ile otomatik açılıp kapanan kapaklar, diş fırçalamaya eğlence katacak! Yetişkin ve çocuk diş fırçalarına uygun olan bu tatlış diş fırçası saklama kabını şuradaki linkten satın alabilirsiniz.

7. Evin ortasında göz zevkinizi bozan tırmalama aletlerine son!

Sizi ve kedinizi deniz-kum-güneş havasına büründürecek palmiye şeklindeki bu kedi tırmalama, güzel görünmesinin yanı sıra kediniz için de çok keyifli bir oyuncak olacaktır. Şu linkten alabilirsiniz.

8. Ayakaltı konforu ayakkabıda olduğu gibi paspaslarda da önemli.

Banyodan çıktığınızda orada sizi bekleyen yumuş yumuş bir banyo halısına hayır demek mümkün mü... Kaymaz tabanlı ve anti-bakteriyel olan bu minnoş paspası şu linkten satın alabilirsiniz.

9. Her şey yok olsa da sizinle kalacak şeyler anılarınız değil mi...

Sizin için ve sevdikleriniz için harika bir hediye olacak olan bu ışıklı fotoğraf mandalları, nereye asarsanız asın harika görünecek! Buradan satın alabilirsiniz, şu linkte de kendinize en uygununu bulmanız için benzerleri var.

10. Mutfak faresini duyduk da, böylesini görmedik!

Bu fare yiyeceklerinizi kemirmek yerine size yardımcı olup kaç dakika geçtiğini söylüyor. Mutfakta süre tutup yapmanız gereken şeyler için çok tatlı bir yardımcı olacak minik farenin linkini buraya ekledim.

11. İşte, okulda abur cuburu bırakmak isteyen herkese...

Yemeğinizi evden götürmek kadar güzel bir şey olamaz diye düşünüyorum. Hem karlı, hem sağlıklı bir tercih. Eniştem mide ameliyatı olduğu için her şeyi yiyemiyor, o yüzden evden götürmesi için ona da bu mikrodalga fırında da girebilen yemek kaplarından aldık, çok memnun. Siz de yemeğinizi evden götürmek isterseniz linkini buraya koydum, benzer modeller de şu linkte mevcut.

12. Okumaya çalışırken daha dazla el krampı yok!

Bu kişisel kitap yardımcısını baş parmağınıza yerleştirin ve iki kanadın sizin için açık kalmasını sağlamak için açık kitabınızın ortasına yerleştirin.  Bu şekilde tek elle kitap okuyabileceksiniz! Buraya link  bıraktım.

13. Kitap sayfalarının köşesini kıvırmaktan nefret edenler buraya!

Bunu yazarken bile sinir oldum, o kadar sevmiyorum ki kitap sayfası kıvırmayı. Yıllardır değişik ayraçlar satın alıyorum, ve bu piyano şekilli olan da koleksiyonumun içinde. Müzikle de ilgilendiğim için bu ayraç bir ayrı hoşuma gidiyor. Siz de satın almak için buraya tıklayın.

14. Rujumu ararken kaç tane çanta döktüm kim bilir!

Şimdi böyle şeffaf ama tatlı desenleri olan çantalar çıkmış. Sinir krizi geçirmeden istediğinizi bulabileceksiniz. İster kalemlik, ister makyaj çantası olarak kullanabilirsiniz. Linki buraya bıraktım.

15. Moda dünyasına son noktayı koyuyoruz!

Bu tişört karanlıkta parlıyor! Her şey normale döndüğünde akşam bir partide giydiğinizi düşünsenize, en havalı siz olacaksınız! Ben bu tişörte bayıldım, linkini de şöyle bıraktım.

16. Yaz geldi, soğuk su isteği arttı tabii...

Ama ben ne zaman şişeme buz atmaya çalışsam mutfakta buz kalıpları ve benim aramda bir savaş çıkıyor. Benim de kullandığım bu buz kalıpları, pet şişelere sığması için tasarlanmış ve her ne kadar buz kalıbı diyip geçiştirsek de hayat kurtarıcı bir ürün. Siz de buzlarınızı pet şişenize atamıyorsanız, şuradaki linkten bu ürünü satın alın!

17. Siz hiç takı ağacı gördünüz mü?

Takılarınız kutuların içinde birbirine giriyor ve acilen evden çıkmanız gerektiğinde dolaşmış zincirlerle sinir krizi geçiriyorsanız, hem odanıza ayrı bir hava katacak hem de tüm takılarınızı toparlayıverecek olan ağaç şeklindeki bu düzenleyicinin linkini şöyle bıraktım.

18. Frida Kahlo'yu hiç burada görmediniz!

Çantalarda, defterlerde hatta saksılarda bile Frida Kahlo baskısı gördük. Ama bu sefer, kahve makinasında! 5 fincan kapasiteli bu Türk Kahvesi makinesi, farklı tasarımıyla mutfağınızın gözdesi olacak. Linki burada, tıklayın! Cıvıl cıvıl benzer modeller için de buraya buyurun.

19. Banyonuza doğadan parçalar getiriyoruz!

Misafir geldiği zaman 'sabun nerede acaba?' diye düşünebilir, ve gösterdiğinizde de kahkahalara boğulabilir... Bu linke eklediğim salyangoz tasarımlı sıvı sabunluk banyonuza neşe getirecek!

20. "Bunları nereye koysam?" diye düşündüğünüz eşyalar için...

Bu üçlü nostaljik görünümlü valiz kutu; fotoğraflarınızı, kablolarınızı ve diğer ıvır zıvırlarınızı toparlarken odanız için harika bir dekor ürünü olacak! Buradaki linkten alabilirsiniz.

21. Sürekli anahtarınızı nereye koyduğunuzu unutuyorsanız...

Eve girer girmez insan rahatlıyor, sonra da anahtarı nereye koyduğunu unutuyor tabii. Acilen evden çıkmanız gerektiğinde odalarda deli danalar gibi anahtar aramayı bırakmak istiyorsanız bu anahtarlık tam size göre! Eve girdiğinizde anahtarınızı üzerine yaklaştırmanız yeterli, mıknatıslı olduğu için kolaylıkla tutunur. Satın almak için buraya tıklayın. Başka modellere bakmak isterseniz de buraya ekledim.

Aldığı Ürünleri Deneyip Öncesi ve Sonrası Fotoğraflarını Paylaşan 21 Kişi
Bu Yaz Makyaj Çantanızda Mutlaka Bulunması Gereken İndirimli Kozmetik Ürünler
Hayatının Her Anı Rengarenk Olsun İsteyenlere Özel En Sevilen Ledli Ürünler
Odanıza ve Balkonunuza Çok Yakışacak En İyi Yoruma Sahip Kanepe ve Koltuklar
Evinize Bambaşka Bir Ambiyans Katacak Işıl Işıl Hobi Ürünleri
Balkonunuz ve Bahçenizde Keyifli Vakit Geçirmenizi Sağlayacak En İyi 13 Hamak ve Salıncak

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!